![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 20:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרדיט לשוהם שנתנה לי את הרעיון*
לא מבוטא* פרק1 יום אחד, תלמידת בית ספר תיכון לא מקובלת במיוחד, מגלה יחד עם החבר הכי טוב שלה שמנהל בית הספר נעלם... בהתחלה הם חשבו שאדם עומד מאחורי זה, אבל אחר כך הם מגלים שזה משהו אחר לגמרי, משהו שלא חשבו שקיים. בשלב מאוחר יותר, הם מגלים שכל בית הספר מעורב בהיעלמות המנהל, אף על פי שהוא היה המנהל הכי אהוב על התלמידים מכל מנהל אחר שהיה, מה שהופך את המצב ללא הגיוני אפילו יותר. רק שיכול להיות שהתלמידים לא היו מודעים למעשיהם אבל הם בכל זאת עשו זאת המנהל נעדר ולא לחופשה. המשטרה חקרה וגילתה שהוא נרצח על ידי מישהו ולא על ידי כל הבית ספר והם טעו במה שהם חשבו...... המשך בפרק הבא כל פרק לא ארוך כדי שיהיה מתח לפרק הבא -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 20:38 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אני כבר מחכה לראות מה ההמשך!
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 21:15 PM
|
||
אכתוב עוד שעה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 21:29 PM
|
||
יאי😁
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 21:52 PM
|
||
פרק 2 המשטרה הבינה שהילדים הצעירים ביסודי לא יצליחו לרצוח את המנהל אז הבינו שזה ילדים משכבת ו' אז הם מצאו את האלה שהיו להם מניעים ואמצעים ורשמו אותם ברשימה: מיקה-ו3 המניע:נתן לה עבודה קשה רק לה,בזוגיות עם גאי בגלל שידעה שהוא קונה לה משהו היא קנתה לו צמר גפן ביום הרצח גיא-ו3 המניע: לפני כמה ימים המנהל נתן לו השעייה להרבה זמן מבית הספר,בזוגיות עם מיקה קנה לה שוקולדים ביום הרצח עומר-ו2 מניע:הבת שלו הייתה חברה שלה ובגדה בה,מומחית באופנה מייקי- ו1 מניע: שונא את המנהל,עובד בגיל צעיר כמכונאי אופנועים אייל-ו4 מניע: המנהל החרים לו את הכדור שלו כשיחק בהפסקה בכדור ללא אישור,שחקן כדורגל מקצועי מאור ו2 מניע:המנהל קרא לו לשיחה כשהחברים שלו שמעו וזה הביך אותו,אוהב לבנות לגו בשיעור בלי שרואים עמליה-ו4 מניע: המנהל כל הזמן רוצה שתגיע להישגים גבוהים כי היא מצטיינת,טובה בלימודים השוטרים חיפשו ראיות בחדר המנהל ומצאו שלושה דברים שלא קשורים: קופסת לב,שוקולד לב בעטיפה, ברכת לב את מי לזמן לחקירה ראשון? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 22:00 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יפה מאוד,תמשיכי
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 22:00 PM
|
||
פרק 3 התשובה היא גיא אם ניחשתם או לא ניחשתם הושטרים לקחו אותו לחקירה ושאלו אותו למה זה בחדר גיא אמר:"יש לי אליבי הייתי בהשעייה בכלל וחוץ מזה הספקתי לתת למיקה את השוקולדים והיא נתנה לי את הצמר גפן לפני התעלומה" השוטרים אמרו:"תוכל בבקשה להוכיח לנו?" הנה הברכה שמיקה נתנה לי שהייתה מודבקת לצמר גפן מתוק: "גיא היקר, תודה רבה על זה שחשבת עליי אז הבאתי לך צמר גפן מתוק בברכה מיקה." אוקיי אז רשימת החשודים הצטמצמה והנה החשודים מיקה-ו3 המניע:נתן לה עבודה קשה רק לה,בזוגיות עם גאי בגלל שידעה שהוא קונה לה משהו היא קנתה לו צמר גפן ביום הרצח גיא-ו3 חקרו אותו זה לא הוא עומר-ו2 מניע:הבת שלו הייתה חברה שלה ובגדה בה,מומחית באופנה מייקי- ו1 מניע: שונא את המנהל,עובד בגיל צעיר כמכונאי אופנועים אייל-ו4 מניע: המנהל החרים לו את הכדור שלו כשיחק בהפסקה בכדור ללא אישור,שחקן כדורגל מקצועי מאור ו2 מניע:המנהל קרא לו לשיחה כשהחברים שלו שמעו וזה הביך אותו,אוהב לבנות לגו בשיעור בלי שרואים עמליה-ו4 מניע: המנהל כל הזמן רוצה שתגיע להישגים גבוהים כי היא מצטיינת,טובה בלימודים -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 22:48 PM
|
||
יצא ממש יפה ומותח, תמשיכי:)
|
|
פורסם ב: Dec 16 2023, 15:54 PM
|
||
פרק 4 השוטרים הבינו שהם צריכים לחקור את מיקה והם קרוא להמיקה:"למה קראתם לי?" החוקר:"ראינו חתיכת שוקולד מהשוקולד שגיא הביא לך ביום הרצח" מיקה:"גיא לא הביא לי שום שוקולדים בכלל לא נפגשנו ביום הרצח כי הוא היה בהשעייה" החוקר:"אבל הוא אמר אחרת והוא גם הראה את הברכה עם הצמר גפן מתוק" מיקה:"לא הבאתי לו צמר גפן מתוק באותו יום וגם לא ברכה תתכנתי לתת לו בסופ"ש את הצמר גפן מתוק" החוקר:"אוקיי תודה" רשימת חשודים מיקה-ו3 המניע:נתן לה עבודה קשה רק לה,בזוגיות עם גאי בגלל שידעה שהוא קונה לה משהו היא קנתה לו צמר גפן ביום הרצח,נראה שזאת לא היא גיא-ו3 המניע: לפני כמה ימים המנהל נתן לו השעייה להרבה זמן מבית הספר,בזוגיות עם מיקה קנה לה שוקולדים ביום הרצח,נראה שזה לא הוא,חשוד עוד יותר אחרי החקירה עם מיקה עומר-ו2 מניע:הבת שלו הייתה חברה שלה ובגדה בה,מומחית באופנה מייקי- ו1 מניע: שונא את המנהל,עובד בגיל צעיר כמכונאי אופנועים אייל-ו4 מניע: המנהל החרים לו את הכדור שלו כשיחק בהפסקה בכדור ללא אישור,שחקן כדורגל מקצועי מאור ו2 מניע:המנהל קרא לו לשיחה כשהחברים שלו שמעו וזה הביך אותו,אוהב לבנות לגו בשיעור בלי שרואים עמליה-ו4 מניע: המנהל כל הזמן רוצה שתגיע להישגים גבוהים כי היא מצטיינת,טובה בלימודים -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2023, 17:45 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
המשך!!!!!!!!!
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2023, 17:55 PM
|
||
פרק 5 החוקרים הבינו שהם צריכים לחקור את גיא שוב אבל אם הם יחקרו אותו ישירות הם לא יקבלו תוצאות אז הם החליטו לזמן את מיקה לחקירה נוספת בנושא גיא מיקה:"למה קראתם לי?" החוקר:"אין סיבה לבהלה אנחנו לא חושדים בך רצינו לחקור אותך בנושא גיא כי אם נשאל אותו זה לא יביא תוצאות בבקשה תגידי את האמת" מיקה:"אוקיי,גיא התקשר אליי באותו יום ואמר שהוא הולך לבית הספר כדי להוריד את ההערה בתיק האישי שבאה עם ההשעייה שלו. למה אתם חושדים בו?" החוקר:"כי הוא אמר שהוא לא היה שם באותו יום והביא לך את השוקולדים ומסתבר שהוא לא הביא. ידוע לך על עוד משהו שהוא עשה בזמן שהוא מחק את ההערה" מיקה:"טוב אגלה לכם, עקבתי אחריו כדי לראות מה עושה בלי שהוא רואה אותי וראיתי שהוא מחק את ההערה ולקח משהו מהקופסה שעל שולחן המנהל אבל חוץ מזה הוא לא עשה כלום אני יודעת כי אחר כך עקבתי אחריו עד שהוא הגיע לבית שלו בלי שהוא ראה אותי." החוקר:"טוב תודה." הרשימת חשודים: מיקה-ו3 המניע:נתן לה עבודה קשה רק לה,בזוגיות עם גאי בגלל שידעה שהוא קונה לה משהו היא קנתה לו צמר גפן ביום הרצח,נראה שזאת לא היא גיא-ו3 המניע: לפני כמה ימים המנהל נתן לו השעייה להרבה זמן מבית הספר,בזוגיות עם מיקה קנה לה שוקולדים ביום הרצח,נראה שזה לא הוא,חשוד עוד יותר אחרי החקירה עם מיקה,נראה שוב שזה לא הוא עומר-ו2 מניע:הבת שלו הייתה חברה שלה ובגדה בה,מומחית באופנה מייקי- ו1 מניע: שונא את המנהל,עובד בגיל צעיר כמכונאי אופנועים אייל-ו4 מניע: המנהל החרים לו את הכדור שלו כשיחק בהפסקה בכדור ללא אישור,שחקן כדורגל מקצועי מאור ו2 מניע:המנהל קרא לו לשיחה כשהחברים שלו שמעו וזה הביך אותו,אוהב לבנות לגו בשיעור בלי שרואים עמליה-ו4 מניע: המנהל כל הזמן רוצה שתגיע להישגים גבוהים כי היא מצטיינת,טובה בלימודים -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2023, 21:59 PM
|
||
תמשיכי:)
|
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 08:26 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי להגיב לך עוד לפרק הראשון אבל לא מצאתי זמן.
דבר ראשון, יש לי כמה שאלות, רק לשם ההתעניינות. למה המשטרה חושדת דווקא בתלמידים? אני מניחה שסביר יותר להניח שמישהו מבוגר עשה זאת, בוודאי אחד מהעובדים בבית הספר. גם המניעים שלהם זה לא משהו שמישהו ירצח בגללו. אשמח שתסבירי בסיפור איך המשטרה הגיעה למסקנה הזאת. דבר שני, יש לך קצת טעיות הקלדה ולא מעט טעויות פיסוק ודקדוק. אני ממש ממליצה לך לשלוח את הסיפור לבטא, זה ישפר אותו פלאים, מניסיון. מלבד זאת, הפרקים נראים כמו דיווח משטרתי. כלומר, אין פה רגשות או מחשבות של הדמיות, רק פעולות יבשות. בנוסף לכך, המניעים כתובים בתדירות גבוהה מאוד, ואין זה דבר עלילתי. באופן כללי, כל הסיפור מהיר לי מדי, אין השתהות על מה שהדמיות עוברות אלא ישר ריצה קדימה. בפרק הראשון חשבתי שזה בכלל תקציר של הסיפור... אני לא אומרת שהסיפור גרוע, אבל בהחלט יש הרבה מה לשפר בו, הוא לא סחף, עניין וריתק אותי, לא התחברתי לדמיות או למה שהם עושות, במיוחד לאור העובדה שגם אין להן מניעים, לפחות לא נראים לעין. הרעיון של הסיפור חמוד, כלומר, קצת נדוש, אבל סופר טוב יכול להפוך גם רעיון נדוש למדהים ושונה. אבל הוא כן צריך עיבוד משמעותי כדי שאני אצליח להנות ממנו. אם תרצי, נוכל להמשיך לדבר על זה בהפים, מקווה גם שאצליח להגיב לך על כל הפרקים שתפרסמי ואין לי, שבנוסף לבטא, תשלחי גם לי פרקים לפני שאת מפרסמת יאת לך תגובה מדויקת יותר. הערה אחרונה- כל התגובות שהגיבו לך עד כה הן תגובות ספאם (כתוב בחוקי הפורום מהן תגובות ספאם, מומלץ להסתכל) ובטח שלהגיד שתפרסמי בקרוב. שתדעו להבא. מקווה מאוד שלא פגעתי ויותר מכך, שעזרתי. תמשיכי לכתוב:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |