![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (112) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:32 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן אביה כזה כותבת לי כהרמיייי אם עדיין לא נרשמת לבהרן תירשמי לרביעייי
ואני כזה- מה תהילה אמרה לי לשלישייייייייייי וגם אני אמרתי לכל החברות שלי שירשמו לשלישי קיצור היא אמרה שרוב הכיתה נרשמה לשלישי ורק היא בערך לרביעי -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:32 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמ את מסיחה את דעתך של תהילה
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:34 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפוךך אני ראיתי שכל הכיתה נרשמה לרביעי רק אחרי וכבר אמרתי לך אז לא רציתי לבטל ואביה וניגון רוצות ללכת עם הכיתה והשבט אז הן לא דחו אבל יש לי חברה אחת שבאה איתי אז לפחות זה -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:34 PM
|
||
אימלההההההההה
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:35 PM
|
||
להלהלהלהלה
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:37 PM
|
||
הרמ תראי למה גרמת
![]() -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:38 PM
|
||||
וואי כשל תכנוני היא בהתחלה אמרה לי שרק את נרשמת לשללישי ואז היא אמרה הפוך לא זוכרת יואו אז שירשמו למה שאמרתי להןןןןןןןןןןןןןןןן א. שניפגש ב. מתאים להן בראמתתת -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:39 PM
|
||
דיייייייי למה עם הכאבים אני צריכה תוספת התעלמות משתי בנות שחשבתי שהן חברות שלי
![]() -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
ניגון אמרה שהיא יכולה לקפוץ כי היא גרה בגדרה אולי אביה תלך אליה וזה יכול להיות פיתרון טוב..:) אתתת יודעתתת שישנתי שנצ היוםם אני חולה סופית -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|||
|
|
||||
אויש נו הגזמות בעמ -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:40 PM
|
||
נועלה מצפון לא יעשה לך טוב
|
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:40 PM
|
||||
את אומרת שאתן לא חברות שלי? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:41 PM
|
||
חס"ו
|
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:41 PM
|
||||
כןכןכןכןכןןכןכןכן תגידי להןןןן שיבואו אחרי הביתספר אלינווו אנחנו שם משלוש וחצי או משהו כזה יואואואוויוא ![]() ![]() ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 18:42 PM
|
||
טוב הבנתי
ה' מענה אותי בכאב ושולח לי שליחות שיסבירו לי כמה אני חסרת ערך הלכתי -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |