![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (112) « ראשון ... 99 100 [101] 102 103 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:23 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוווווווווווווווווווווווו יעל שרההההההההההה -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש תודה עכשיו האם אכלתי את המרק לפני ארבע או אחרי...? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
יעל שרה אם את פההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה גמרנו ואת יכולה להיות גאה בנו
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:24 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל זה אני לא יכולה לענות -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:25 PM
|
||||
גם אני.. חזרת לבית בטח ב15 אז תחשבי -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:27 PM
|
||||
אה נכון אוקי חזרתי הביתה ואז מה עשיתי? טוב לא זוכרת הנקודה היא בארבע אני...וואי ברבע לחמש אחותי הלכה אז אכלתי לפני אז ישששששש אפשר לאכול חלבי יאי!! -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:27 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום!
באמת איפה יעל שרהה? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:28 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד ![]() -------------------- פרשתי
|||
|
|
||
נעלמה היא לא היתה מחוברת השבוע אני מרגישה כאילו חסרה לי חלק מהלב
|
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי וואי
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:29 PM
|
||
לא משנה היא ההיתה מחוברת היום ב18
|
|
|
||
אוקי אוקי
מי רוצה לשמוע את תיאוריות הקייפופ שלי? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
המה? -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:31 PM
|
||
תיאוריות הקייפופ שלי!
כאילו ג'ין והיסנוג הם אחים והיסנוג בכה לאחרונה וכנראה זה בגלל שג'ין בצבא! מסכן למרות שנראה לי הם בכלל לא נפגשו פנים אל פנים אז אי אפשר לדעת:( -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:32 PM
|
||||
ביטיס שמעתי שאחד מהם בצבא {מתאיר} אוי מסכנהההההההההההההההההההההההההההההה🤣🤣🤣🤣 -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |