![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (112) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 18:58 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא לא פורשת מהאתר. נראלי אבל קשה לה לנהל שני פורום והיא מזלזלת בעצמה יותר מידי והיא חושבת שהיא גרועה. דיברנו על זה המוןן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 18:59 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אבל לעומת הבנות שצומחות פה כן למה אז? איזה חמוד אח שלי הביא לי מקופלת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:00 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם פה מזלזלים בעצמם בהקשרים האלה.
גם אני. את יכולה לשאול אותה, אני לא יכולה לדבר על דברים אישיים שלה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:04 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי תודה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:06 PM
|
||||
אהההה אההההה (מרים יד כאילו) שיט סליחה לא ידעתי שהיא לא רוצה לספר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:07 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח חשבתי על זה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:08 PM
|
||||
יאי! על מה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:11 PM
|
||||
איזה עוד פורום היא מנהלת? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:11 PM
|
||||
לא יודעת אם היא לא רוצה. זה אני שלא רוצה להעביר משהו בשם מישהו אחר מבלי דעתו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:12 PM
|
||||
גריפ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:12 PM
|
||||
אז תעשי את זה! יש לך עד מוצ"ש לעשות ניסוח! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:13 PM
|
||||
כן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:13 PM
|
||||
וואלה @יעלשרה - עד מחר זה יהיה מוכן המפקדת! (אני מקווה) -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:18 PM
|
||
מעולה.
אין הרבה זמן לבזבז, חיילת. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:20 PM
|
||||
ובכן, אני אלך לבצע את המשימה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |