![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (112) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:22 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
🤣🤣🤣לא רק דוס! אני לא דוסית! -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:23 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווואיי אבל הבנתת
אז להיות דתי בכלליות או להיות חי בבית דתי שיואויואו זה כי אני וחברות שלי רוצות להעלות משהו לוידויים של דוסים אז כותבים להיות דוסס -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:24 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיטשיטשיט אני שולחתת -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:25 PM
|
||||
חח הרמי את יודעת לבטא? -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:26 PM
|
||
יו הפסיכית פה!
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:27 PM
|
||||
בגדול כן אני לא בטאית רשמית אבל נוע חחחחחח -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:28 PM
|
||||
שתקייי חבל מי יכולה לבטא לי פעילות לצ"ד? -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
|
||
@יעלשרה אני שלחתי
אשמתך הבילעדית שאת לא פה @מיכל אני! -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אני יכולההה פשוט אני לא ברשמי
כאילו אני יכולה לנסות לי אני מבטאת נהדר✨ -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:29 PM
|
||||
טובטוב תני לה.. -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:30 PM
|
||||
חחח מי בטאית מצ"ד כאילו רישמית אם היא לא מחוברת אני יששלח לך הרמי אבל את תצחקי על כל השגיאות כתיב שלי כן את נועה! -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:31 PM
|
||
ג'יני
ואני לא חושבת שזה יפה לצחחוק על שגיאות כתיב אם אני אצחק עליך זה עליך ולא עעל השגיאות כתיב:))) חחח סתם סתם חח נוע איזה ותרניתת ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:33 PM
|
||
וואו ממש שנון הרמ
לא כי אני פשוט יודעת מה הפעילות -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:33 PM
|
||
אני שיא השנונהה
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:34 PM
|
||
הרמ אני רוצה להתאבד
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |