האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (4) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

מחאת משפחות החטופים || דיון
פורסם ב: Dec 18 2023, 18:02 PM
צטט הודעה

.Everything that kills me makes me feel alive

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 104081
מגדר:female
משתמש מספר: 40399
חפצי המשתמש: צפה

מחאת משפחות החטופים || דיון

למרבה הצער, אנחנו נמצאים במציאות הזויה שאף אחד לא צפה או דמיין בחלומות הכי גרועים שלו. ב-7 לאוקטובר כל המדינה קמה למציאות שאני באופן אישי חשבתי שהיא בדיונית. מאז, כל משפחות החטופים מנהלות לחימה מעוררת הערצה על מנת להחזיר את יקריהם הבייתה.
אומנם מדובר במחאה צודקת ובלתי נתפס שאנו דנים בה, אך מנגד נשמעים לא מעט קולות שטוענים שהמחאה הזאת פוגעת ביכולת של מדינת ישראל לנהל משא ומתן אפקטיבי עם החמאס. שכל ראיון, הפגנה וקמפיין להחזרת החטופים מעלה את המחיר אותו נצטרך לשלם.

מה אתם חושבים? האם המאבק מסכן את החטופים? מקדם או מעקב עסקה? תורם לשחרורם?
דיון נעים ומי יתן שנראה את כל החטופים בריאים ושלמים ובביתם במהרה happy.gif

הודעה זו נערכה ע"י זאבה בודדה ב Dec 18 2023, 18:04 PM

--------------------
♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣

"הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 19 2023, 00:01 AM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 44718
מגדר:male
משתמש מספר: 82841

אני אגיד את האמת, מדובר בנושא כל כך רגיש שאני מפחד להגיב, אז מראש: אם פגעתי במישהו, אם כתבתי משהו שהרגיש לכם רע ולוחץ בנקודה רגישה - אני מתנצל מראש, אין בכוונתי לפגוע באיש.

ועכשיו - למשוואה הזאת יש כל כך הרבה צדדים, שלא את כולם הצגת כאן. אני מסכים שבהפגנות יכולים להיות חסרונות, שאותם דווקא כן הצגת. אבל להפגנות יש כל כך הרבה יתרונות, שלא טרחת להציג בנושא הדיון.
ממשלת ישראל נוקטת בצעדים עלובים להחזרת החטופים, והמחשבה שיש מעל 100 אנשים שיושבים עכשיו בשבי, מורעבים, מפוחדים ומוחזקים בתנאים נוראים מזעזעת אותי עד טירוף. ההפגנות הן הדבר היחיד שהעם יכול לעשות כדי לדרוש מהממשלה להחזיר את החטופים, ואני יכול להגיד כמעט בוודאות שהן מזרזות את התהליך יותר מאשר להפריע לו. לכן, אם לא הבנתם את זה עד עכשיו - אני לגמרי בעד מחאת משפחות החטופים. היא מאפשרת למשפחות לתרום להחזרת אהוביהם, לדחוק בממשלה להחזירם ולוודא שזה הדבר הראשון שנמצא בסדר העדיפויות שלה. אני קורא אל כל משפחות החטופים להמשיך בפועלן, ולהראות לממשלה מה הדבר הכי חשוב כרגע. אני מתפלל שכל החטופים שמוחזקים בעזה, בלי יוצא מן הכלל, יחזרו לארץ בריאים ושלמים.

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 20 2023, 01:16 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: פרופסורים
חרמשים: 48028
משתמש מספר: 75272

אבל באיזה מחיר?
תסתכל רגע על עסקת שליט- עסקה מזעזעת שסיכנה את כל ישראל ואף היה לה יד באירועי שבעה באוקטובר (רבים מן המחבלים ששחיררנו אז הם מפקגים ומבצעים כיום).
אומנם העסקה שעשינו הייתה יותר טובה מעסקת שליט, שלושה מחבלים על חטוף והפסקת אש אבל גם פה זה סיכן את כל החיילים, ומה עם האמהות שלהן? ואף אני אישית הרגשתי מאוד רע כששמעתי שמחזירים אותם לביתם (מה שאומר, שיהיו עוד הרבה פיגועים ושהמצב ביו"ש יחמיר). כאילו דם החטופים שווה יותר מהדם שלי ושל חברי. ומה עם אמהות הנרצחים בפיגועים?
אני לא טוענת שאין לגיטימיות למחאה, אבל צריך לדעת מה לבקש. אילו משפחות החטופים ידרשו שחרור בכל מחיר ומדינת ישראל תענה לדרישות האלה יהיה פה עוד הרב מאוד דם, זה רק יחריף את הטרור. נגיד, כולם בעד כולם יסכן את כולם. אילו ניתן להם עוד מחבלים מי יודע אם דברים אלו לא יחזרו על עצמם. מלבד זאת, זה מעודד את הערבים לחטוף עוד יהודים.
אני לא אומרת שאין לגיטימיות לבקשה להחזיר אותם, ואף אני מאוד מצפה ומחכה שיחזרו בשלום, בריאים בגופם והלוואי שאף בנפשם. אבל אני יודעת שכאשר ראיתי סרטונים שלהם חוזרים עם כל השמחה הגדולה, נצבט לי קצת הלב מהידיעה שאני, ועוד אלפי ישראלים, ואף חיילים, משלמים את נמחיר יל זה.
יש לגיטימציה למחאה, אבל יש סייג לדרישות.

--------------------
יעל שרה||דוסה ומתנחלת||קוראת וכותבת||פיזיקה ומדמ"ח

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
פורסם ב: Dec 20 2023, 08:30 AM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9421638
משתמש מספר: 84224

אני מסכימה עם יעל שרה.
באמת שאסור להמשיך לעשות את העסקאות האלה. כל מחבל שאנחנו משחררים יכול להרוג עוד בנאדם. מעדיף שיהיו 240 חטופים מאשר שהם ישתחררו וימותו 500 אנשים כתוצאה מכך.

--------------------
אוניסף | קתרין | 15 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 20 2023, 19:15 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
חרמשים: 44718
משתמש מספר: 82841

QUOTE (יעל שרה @ Dec 20 2023, 00:16 AM)
אבל באיזה מחיר?
תסתכל רגע על עסקת שליט- עסקה מזעזעת שסיכנה את כל ישראל ואף היה לה יד באירועי שבעה באוקטובר (רבים מן המחבלים ששחיררנו אז הם מפקגים ומבצעים כיום).
אומנם העסקה שעשינו הייתה יותר טובה מעסקת שליט, שלושה מחבלים על חטוף והפסקת אש אבל גם פה זה סיכן את כל החיילים, ומה עם האמהות שלהן? ואף אני אישית הרגשתי מאוד רע כששמעתי שמחזירים אותם לביתם (מה שאומר, שיהיו עוד הרבה פיגועים ושהמצב ביו"ש יחמיר). כאילו דם החטופים שווה יותר מהדם שלי ושל חברי. ומה עם אמהות הנרצחים בפיגועים?
אני לא טוענת שאין לגיטימיות למחאה, אבל צריך לדעת מה לבקש. אילו משפחות החטופים ידרשו שחרור בכל מחיר ומדינת ישראל תענה לדרישות האלה יהיה פה עוד הרב מאוד דם, זה רק יחריף את הטרור. נגיד, כולם בעד כולם יסכן את כולם. אילו ניתן להם עוד מחבלים מי יודע אם דברים אלו לא יחזרו על עצמם. מלבד זאת, זה מעודד את הערבים לחטוף עוד יהודים.
אני לא אומרת שאין לגיטימיות לבקשה להחזיר אותם, ואף אני מאוד מצפה ומחכה שיחזרו בשלום, בריאים בגופם והלוואי שאף בנפשם. אבל אני יודעת שכאשר ראיתי סרטונים שלהם חוזרים עם כל השמחה הגדולה, נצבט לי קצת הלב מהידיעה שאני, ועוד אלפי ישראלים, ואף חיילים, משלמים את נמחיר יל זה.
יש לגיטימציה למחאה, אבל יש סייג לדרישות.

בעסקת שליט היה מדובר במעל 1000 אסירים ששוחררו בעד אדם אחד - כאן מדובר בבערך חמישה על כל חטוף (תתקנו אותי אם אני טועה, לא בדקתי את זה).
בגדול את צודקת, אבל את מסתכלת על זה כאילו כל מחבל שנשחרר מיד יוכל להרוג יהודים. לצערי, זה מאוד מדויק, אבל זה לא צריך להיות. בגלל התפקוד הכושל של הממשלה הנוכחית במלחמה, המחבלים חדרו והרגו אלפי ישראלים. המצב הזה לא היה צריך להיות, כי תחת ממשלה מתפקדת גודל האסון היה קטן פי 2 לפחות.
אז מה שיוצר המצב כאן זה שאתם רוצים לא להחזיר את החטופים כדי שלא יהיה מי שיעשה פיגועים. אני אומר שאנחנו צריכים להחזיר את החטופים ולעצור את הפיגועים. אנחנו צריכים להיות מדינה חזקה אם אנחנו עומדים מול כל כך הרבה אויבים, ולכן התנהגות רכרוכית כזאת היא לא מקובלת. צריך להחזיר את כל החטופים, ואז לוודא שאף מחבל לא יוכל לעשות כלום. צריך שיהיו כוחות שיוודאו את זה, וצריך שהמדינה שלנו, במיוחד עכשיו, תהיה חזקה.

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 20 2023, 20:56 PM
צטט הודעה

שנה שהם שם - Bring them home now🎗️

פרטי משתמש
חרמשים: 9571462
משתמש מספר: 81871

אני חייב להבהיר דבר אחד
אם אתם הייתם הורים, או שמישהו מהמשפחה שלכם היה חטוף, אחיכם, הוריכם, לא הייתם עושים הכל כדי להחזיר אותם?
אמא שבתה חטופה בעזה בתנאים שבני אדם לא יכולים לדמיין ושמסוכן לנפש רק לראות אותם, לא תעשו הכל כדי לקבל אותם חזרה?
שלושה אסירים!!!!! זה הכל! ברצינות, אם אתם הייתם הורים, הילד שלכם היה בעזה, כאילו מה? לא משנה כלום. צריך להחזיר אותם ע-כ-ש-י-ו כאדם שחי ביהודה בשומרון בסוג של התנחלות אני אומר את זה
כל מחבל שאנחנו משחררים יכול להרוג עוד בנאדם. מעדיף שיהיו 240 חטופים מאשר שהם ישתחררו וימותו 500 אנשים כתוצאה מכך.

הוא יכול, למרות שלא בטוח שזה יקרה, אבל זה התפקיד של הצבא, של המדינה שלנו לשמור עלינו, ואתם מעדיפים ש240 ימותו בוודאות במקום שיהיה סיכוי שאם הצצבא לא יעצור אותם ימותו 400, בכל מקרה מאז השביעי באוקטובר התדירות הרבה הרבה הרבה יותר נמוכה, ועשיתי הרצאה על נושא החטופים. בנוסף אבי במילואים אז גם אני אומר את זה מנקודת המבט הזו

א', זה לא שהם יפסיקו לעשות דברים, חוץ מזה שזה התפקיד של הממשלה להגן עלינו, חוץ מזה מה עם החיים שלהם?

--------------------
ניתאי🐖טיילור🐖בובספוגג🐖הנהלת הפורומים

User Posted Image
מה יותר מצחיק מ-24? 25!
- בובספוג

🎗️

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 09:44 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

QUOTE (Back to Black @ Dec 20 2023, 19:15 PM)
בעסקת שליט היה מדובר במעל 1000 אסירים ששוחררו בעד אדם אחד - כאן מדובר בבערך חמישה על כל חטוף (תתקנו אותי אם אני טועה, לא בדקתי את זה).
בגדול את צודקת, אבל את מסתכלת על זה כאילו כל מחבל שנשחרר מיד יוכל להרוג יהודים. לצערי, זה מאוד מדויק, אבל זה לא צריך להיות. בגלל התפקוד הכושל של הממשלה הנוכחית במלחמה, המחבלים חדרו והרגו אלפי ישראלים. המצב הזה לא היה צריך להיות, כי תחת ממשלה מתפקדת גודל האסון היה קטן פי 2 לפחות.
אז מה שיוצר המצב כאן זה שאתם רוצים לא להחזיר את החטופים כדי שלא יהיה מי שיעשה פיגועים. אני אומר שאנחנו צריכים להחזיר את החטופים ולעצור את הפיגועים. אנחנו צריכים להיות מדינה חזקה אם אנחנו עומדים מול כל כך הרבה אויבים, ולכן התנהגות רחרוחית כזאת היא לא מקובלת. צריך להחזיר את כל החטופים, ואז לוודא שאף מחבל לא יוכל לעשות כלום. צריך שיהיו כוחות שיוודאו את זה, וצריך שהמדינה שלנו, במיוחד עכשיו, תהיה חזקה.

אז אתה מאשים את הממשלה. יפה.
אני לא, טל אני מאשימה משהו זה את התקשורת, יש לה כל כך הרב. כוח. נחש רגע מה היו הכותרות אם המשלה הייתה משמידה את חמאס לפני. חוץ מזה, כשמונעים משהי היא אפשר לדעתמה נמנע. לסיכום, אבקש שלא להשים כרגע אף אחד מלבד המחבלים ותומכיהם.
כמו שאמרתי, העסקה הנוכחית אכן יותר טובה, אך הדבר עדיין מאוד מסוכן. הקטע של נשחרר אותם אבל נדאג שהם לא יעשו טרור לא כל כך עובד. מה נראה לך שכל הממשלות מאז האינטפדה הראשונה מנסים לעשות? זוהי מציאות אוטופית שלא יכולה לקרות כי חלק מהכוח שעוצר אותם מלעשות פיגועים זה העובדה שהם בכלא. אתה לא יכול לשים כוחות צבאיים בכל פינה ופינה במדינה כדי שלא יהיו פיגועים. זה לא עובד ככה.
אין דרך לוודא שאף מחבל לא יוכל לעשות פיגוע.
להחזיר מחבלים זה רכרוכי, מאוד. אני בעד עסקה לשחרור, אבל כזאת שתמלא את האינטרבים שלנו, שתבוא ממנו ותשרת אותנו. כזאת שנוכל להעירך אליה מראש ולקבוע את מחירה. להחזיר מחבלים זו לא הדרך להשיב את החטופים.
בנןגע לעניין של מדינה חזקה, אתה צודק, זה אכן מה שאנחני צריכים להיות. תאמין לי שהכל תלוי בתודעה הלאןמית שלנו. שם צריך להיות התיקון, המעבר מממוסריות מעוותת, רחמים לא במקום והרגשת חולשה, לעמדה של חוזק וכוח ובניגוד לאנג'דות הרווחות היום בעולם, עלינו להגיד שהחזק יכול להיות הצודק והטוב.

ניתאי- זהנכון שאילו אחד ממשפחתי היה חטוף אולי הייתי מנסה לעשות הכל כדי להחזיר אותו (יש משפחות חטופים שכן מתנגדות לעסקות המסכנות אותנו). אבל אילו היה לי קרוב משפחהשלוחם בעזה, לא הייתי רוצה שהמדינה תעשה הכל כדי למזער את הסיכוי שיפגע? והפסקת אש זה בדיוק ההפך.
ותחשובעל קרובי המשפחה של הנרצחים העתידיים, המדינה, ככל שהיא מנסה, לא מצליחה למנוע את כל הפיגועים. יש לציין שלא מעט "בזכות" עסקת שליט השביעה באוקטובר היה כל כך נוראי. גם החזרת מחבלים מעלה מאוד את המורל בקרה שאר הרשעים, ומעודדת אותם מאוד, כך שאולי לא המחבל ששחירננו יעשה פיגוע, אבל בעיקבות שיחרורו מחבל אחר קיבל מוטיבציה. מלבד זאת, זה גורם לכך שהמחבליםהרב. פחות חיששים, כי בעל מקרה הם הרי ישוחררן מהכלא, אז מה זה משנה?
אני מרגישה שמפקירים את דמי.

--------------------

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 15:59 PM
צטט הודעה

שנה שהם שם - Bring them home now🎗️

פרטי משתמש
חרמשים: 9571462
משתמש מספר: 81871

אני מסכים עם הקטע של גלעד שליט, זה נכון מאוד אבל בתור אדם שאביו לוחם גם בעזה אני לא מסכים על מה שאמרת.
והנה עוד שאלה, אם קרוב משפחתך היה לוחם בעזה וקרוב משפחה אחר היה שבוי בעזה, מה היית עושה?

--------------------
ניתאי🐖טיילור🐖בובספוגג🐖הנהלת הפורומים

User Posted Image
מה יותר מצחיק מ-24? 25!
- בובספוג

🎗️

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:18 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1329
משתמש מספר: 86219

אני רוצה להאמין שאם הייתי חטוף הייתי מקווה שלא תהיה עסקה ויפציצו אותם אפילו שזה יפגע בי. אי אפשר להתחשב באדם בודד או מאה או מאתיים, אם זה יפגע אחר כך בכלל ישראל. בהלכה היהודית יש דין: שאסור לפדות אסיר במחיר מופקע כדי לא לגרום להם לחטוף עוד. ברור לי שאחרי עסקת שליט זה העלה להם את המוטיבציה לחטוף עוד. אם מדינת ישראל לא הייתה נכנעת אז היום כנראה שלא היו ילדים קטנים ונשים חטופים, (ואני לא מדבר רק בגלל שמחבלים שוחררו, אלא בגלל מוטיבציה לחטוף עוד). אני ממש מצטער ממה שקרה, ועצוב על החטופים - שהם אנשים הרבה יותר טובים ממני. זו בחירה קשה ללא ספק, אבל צריך לעשות אותה.

--------------------
יהודה | בן 16 | פרפקטציוניסט
| נגרות

שלמות - כי למה להתפשר על פחות?
צמחונות - "הרצחת וגם אכלת"?
רציונאליות - כי למה להיות דביל?

https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...4484&showchap=2

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:18 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

אלה שאלות מוסריות כבדות משקל.
העניין של המשפחה עצמה אינו קשור לשאלה האם יש צורך לעשות עסקאות שכאלה או לא כי זאת לא שאלה פרטית אלא שאלה לאומית.
נתתי זאת כדי להראות מבט יותר רחב על המציאות, זה לא שחור ולבן, יש משפחות שסובלות ולכן יש צורך להחזיר את החטופים. יש משפחות שסובלות כי נתנו בעדם את המחבלים. זה פשוט לא ראיה והסתכלות נכונה.
במבט כללי, עלינו לראות האם הרווח שנשיג מהעסקה גדול מההפסד (כי בכל עסקה נפסיד). כאשר ההפסד הוא לשחרר מחבלים אני לא חושבת שזה קורה, ההפסד גדול מן הרווח.

--------------------

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:20 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
חרמשים: 736575
משתמש מספר: 30194

היה עדיף לא לפתוח דיון על זה. זה לפתוח עין הרע על כל תהליך החזרה של השבויים.

ולנושא,
רק היום שמענו אזעקות נוספות במרכז. כמה שאנחנו חושבים ש"הכנסנו" לחמאס, אנחנו לא. תפסו אותנו עם המכנסיים למטה בצורה הכי נוראית שאפשר. אנחנו מדינה מושפלת. והכל מתחיל ונגמר בממשלה. ממשלה של חזירים, מצטערת שהצבעתי לממשלת עאלק ימין הזאת. איפה בן גביר שיצא מהקבינט? איפה ביבי שהבטיח למוטט את חמאס? איפה ליברמן שפעם יושב בממשלת ימין ופעם בממשלת שמאל? אי אפשר לסמוך על אף אחד.
האזרחים תורמים לצבא, האזרחים יוצאים עם נשק לרחובות, האזרחים מנהלים את המדינה, כי הממשלה למעלה לא מסוגלת לעשות את זה. ממשלה של פחדנים. צריך לשים למחבלים האלה אולטימטום ברור, להחזיר את כל החטופים או שמוציאים להורג את כל האסירים הביטחוניים בתאים שלהם. הם מבינים רק כוח ולצערי אנחנו חלשים מידי מולם.
זה הזמן להשמיד את הסרטן הפל0טיני שחי בינינו ובתוכנו. הייל כהנא! כהנא צדק!

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:24 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

הי, CELA2018
אני מבקשת לא לדבר ככה, זה גם אסור על פי החוקים.
אם תרצה לדון על אשמת הממשלה אשמח שלא בצורה כזאת. זה פוגעני.

בנוגע לשותפות האזרחים- האזרחים מאז ומתמיד תרמו לצבא ועל פי זכרוני גם היו עם נשק ברחובות (לפחות ביהודה ושומרון).

--------------------

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:26 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1329
משתמש מספר: 86219

אני כן חושב שמחבלים שאין להם דם על הידיים, ואנחנו יודעים שהם יותר מתונים. (כמו נשים -בדרך כלל ) זו דרישה לגיטימית.

--------------------
יהודה | בן 16 | פרפקטציוניסט
| נגרות

שלמות - כי למה להתפשר על פחות?
צמחונות - "הרצחת וגם אכלת"?
רציונאליות - כי למה להיות דביל?

https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...4484&showchap=2

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:30 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 885
משתמש מספר: 82996

QUOTE (למה העולם לא מושלם??? @ Dec 21 2023, 17:26 PM)
אני כן חושב שמחבלים שאין להם דם על הידיים, ואנחנו יודעים שהם יותר מתונים. (כמו נשים -בדרך כלל ) זו דרישה לגיטימית.

הם לא יותר מתונים כן הם תכננו להרוג ! פשוט לא הצליח להם.

--------------------
🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:32 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

QUOTE (למה העולם לא מושלם??? @ Dec 21 2023, 17:26 PM)

לא מסכימה אם הקביעה הזאת.
מה זה מחבלים מתונים? אם הוא מחבל, הוא לא מתון, זה בטוח. וזה שאין לו דם על הידיים לא אומר שהוא לא רוצה שיהיה לו, אולי אף משתוקק לכך, אם כן, לשחרר אותו יהיה מאוד מסוכן.
נשים זה שונה, ברוב הן אכן יותר מתונות אבל כשזה מגיע לאכזריות קורה דבר הפוך- הן מתקצנות. אישה שתאכזרת תעשה את זה ביותר אכזריות ויותר טוב מגבר, גם אם לעיתים רחוקות יותר.
אפשר לראות את זה גם בשואה, הנאציות המעטות שהיו היו יותר גרועות מהנאצים הגברים. לכן זה לא נכון.
אם כך, לשחרר רק כאלה שלא הצליחו בניסיון או נשים זה לא פתרון, זה בדיוק כמו לשחרר מחבל רגיל.

--------------------

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (4) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025