![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:47 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שניה אני מנסה להבין זו אוניברסיטה שכאילו פיזית הולכים אליה או שלומדים כל הזמן בזום? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:50 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככה-
בחלק מבתי הספר (תיכון+יסודי) יש את תכנית בר אילן שזו בעצם תוכנית שבה המחוננים במתמטיקה בבית הספר הזה יכולים ללכת לשיעור של פעם בשבוע עם סטונדנט לשעבר (שסיים לימודים בבר אילן) כיף כזה, אפשר או ללכת לאוניסרסיטה עצמה או בזום אני בזום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:53 PM
|
||||
אהה! וואו האוניברסיטה הזו ממש נחשבת בטח ממש קשה להתקבל אליה (כאילו נראה לי)!! @הרמ - אמנם בן אדם מכבד בן אדם אבל אנחנו לא בני אנוש! אנחנו האלפים לא הולכים לפי תורת האנושות כיוון שזו החריבה את העולם! אנחנו האלפים מאמינים שמעמדי האצולה מרוממים מעל למעמדי העבודה! ואפילו דובר המועצה הסכים איתי בקשר לכך! -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ויש גם תוכניות מחננים.
שעושים כזה עבודות אקדמיות וזה נותן יחידות בבגרות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 18:01 PM
|
||
כןןןן
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 18:25 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אני מפרם פאנפיק על שה"ה כמה נקודות אני מקבל על זה
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 18:30 PM
|
||
5
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 18:34 PM
|
||||
ניתאי תגיב כבר בשירשור שלנו -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 18:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
מחר צום * תזכורת למי שצם מחר( ולעצמי) לשתות מים!* -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 19:00 PM
|
||||
טוב טובב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 21:01 PM
|
||||
שלוםםם
מי רוצה פעילותתת -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 21:05 PM
|
||
אניייי
אהה שכחתי שאני מנהל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 21:23 PM
|
||
אני!!
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 21:33 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() אני צריכה ללמוד למבחן בצום ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 21:33 PM
|
||||
מה למה:( -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |