![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:47 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בושה
טוב נו אני לא דתי.. מחילה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:48 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח אצלנו זה מצחיק קצת
כאילו הבנים עצמם של איפה שאני גרה כאילו כזה דוסים אבל לא עכשיו יסתכלו על הרצפה כשאני עוברת לידם אבל הבנים שלא מאיפה שאני גרה שלומדים כאן הם כאילו תוקעים ת'ראש ברצפה ואני כזה היהיהי -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:48 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכבד את הנחותים ממך זוהי דרכם של בני האנוש! אם דרכך היא ללכת ולהתחבר עימם את כבר לא רצויה כאן יותר!! -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:49 PM
|
||
אפשר להסביר לי למה אסור לבנים ולבנות לדבר?
ונועה רק לי מודגש גדול! וליולי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:50 PM
|
||||
אההה לא להגזים חאייםםםםם @ניתאי וואלה לא יודעת להסביר לך פשוט ככה התחנכתי אני אישית (וחברות שלי וכאילו הבנים) אבל נגיד בדברים עניינים שאני צריכה משהו מסויים וזה אני כן יכולה וזה לא שאסור פשוט.. טוב תשאל רב לא אותי -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:50 PM
|
||||
אופס חיח זה לא שאסור להם לדבר , אין לי בעיה לדבר עם בנים ( כמו שאני מדברת עכשיו איתך) אבל בכללי אין לי ככ על מה לדבר איתם אז לאיודעת נו וגם תמיד אומרים לי שזה יוצר קרבה שלא אמורה להיווצר בגיל כזה אז.. -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:51 PM
|
||
אבל ככה זה לא פנים מול פנים..
החברה הכי טובה שלי היא בת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:52 PM
|
||
כנלללל תן כיף
אויש שוב נפלתי בניסיון הזה שומרת נגיעה ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:52 PM
|
||
חח ממש מצחיק (על החלק הראשון)
חח באמת מצחיקק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:53 PM
|
||||
![]() דווקא החבר הכי טוב שלי הוא בן טוב לא החברה הכי טובה שלי היא בת אבל הבנאדם שאני מסתדרת איתו הוא בן -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:53 PM
|
||
יאא
וכאילו אחים בנים, זה גם תקף? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:54 PM
|
||
נכון:)
סתם אבל תקשיב נגיד שכן שלי אנחנו כאילו כשהיינו ילדים וזה אנחנו היינו בסטים ממשש כזה הייתי אצלם מלא הוא היה אצלנו מלא וכזה גם בקורונה בסגר יצאנו עם החבו של השכונה לטיולי אופניים וכזה עד שזה הגיע לגיל שחלאס כזה כאילו אני אגיד כזה מה קורה כשאני באה לבקש איזה חלב או משהו מהם אבל כאילו ... קיצורר -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:55 PM
|
||
ואחים בנים?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מה איתם
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
החוק הזה גם תקף?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |