![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:16 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שהכוח הפוליטי שלי קצת יותר גדול
תרתי משמע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:25 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה עוד 10 הודעות
עוד 3 נקודות -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:26 PM
|
||
וואוווו
נועל'ה שלנו כבר עובדת במועצה! אני יכול לסנג'ר אותה! עריכה- מה יש לך עוד 6 נקודות! שלחי לי פעילות לאישור מהר ותקבלי 14 נקודות... (מהאלף השבועי+מהפעילות..) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:29 PM
|
||
עדיין לא
עוד 8 נקודות -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:32 PM
|
||||
עוד 7, יש לך 22, צריך 29
אהמ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:33 PM
|
||
אה..
וואי אני גרועה בפעילויות אוף -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:35 PM
|
||
:(
יש משהו שאני עובד עליו:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:36 PM
|
||
ספיישל?
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:38 PM
|
||
אה לא.
משהו שכתבתי שיכול לעזור בניסוח פעילויות, אולי אני יפרסם את זה בדיבורים אם יאשרו לי. אין לי בעיה להשקיע ולפתוח ספיישל אבל זה יהיה קשה במשפחה הודעה חשובה, מעכשיו ניתן לתרום נקודות נקודות, כלומר אם תרמתם נקודות הנקודות ירדו מכם ויעברו למשתמש לו תרמתם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:46 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש סיכוי אתה תורם לי ניתאי?
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:48 PM
|
||
זה חוקי?
שניונת אני קובע כמות נקודות לי וליולי עריכה- לא משנה, טוב נווו אם מישהו ממש רוצה ונשארו לו נקודה\2 להעלות דרגה אין בעיה:) ופירטתי על זה בעמוד הראשי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:50 PM
|
||
אני מבינה את ה''לתרום''
אבל ה''להשאיל'' לא נראה לי ככ רלוונטי כי אין טעם להשאיל למישהו כי אנחנו לא יכולים להשתמש בזה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:51 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח סבבה
כמה נשאר לי..? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:51 PM
|
||
אהה
וואו יצאתי מה זה לא חכם כל כך צודקתת משנה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 22:53 PM
|
||
טוב עכשיו נחזור לעיניינינו
גברת דלה , אינך יכולה להרשות לעצך לדבר בכזו יהירות! חח מצחיק אותי שאני אומרת את זה כשאני סטינה:) -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |