![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואת שמה את זה בפעילות?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:42 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי זה ככ יפה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:45 PM
|
||
למה לא תיבבתי לך את זה?
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:47 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו הרמייי
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:49 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההההה ועל השאלה השניה שאלה טובה! מוזמנת עכשיו:) -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:55 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי\שם אלף: קאלאדין, טאם
בכמה אשכולות הייתי במשפחה: כלומר אם אתם מהאשכול הזה נקודה, מהאשכול הקודם 2, מהשלישי 3 וכן הלאה הייתי מהאשכול הרביעי קישור לתגובת ההרשמה שלי\קישור לתגובה הראשית באשכול שאליו נרשמתי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...E9%E5%FA&st=855 -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כן! את כן! אני לא יכולה להקפיץ... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
הוספתי:)
|
|
|
||
חחחח הכרחותת
את יכולה לתבב לא שם אתיודעתת:) -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:57 PM
|
||||
אני אוהבת את זה. תראי באיזה קלות הכרחתי את נוע לשלוח פעילות. ואותך אני מכריחה להשתתף. כן, אבל זה קצת קשה לי. כאילו את רוצה ת"ב פה? לעומת זאת, אם תשתתפי אני אגיב לך! (בלנ"ד) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 16:59 PM
|
||||
אני ממש פה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:01 PM
|
||
הייייי
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:02 PM
|
||||
אופס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:04 PM
|
||
זה כיף לדבר בבולד
ניתאי אפשר? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:15 PM
|
||||
חחחח לחץץץץ דיקטטורההה חח סתם חחח אני לא כמוךך לא מכריחהה:)))) כןןן אבללל... -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |