![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:43 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לך כח להכין השכרה
-------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:46 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו האד וואן ג'וב זה מזכיר לי משהו חכה שניה אני אקשר את התגובה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:50 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הקטע הזה של אנשים להתקשר למישהו בלי לשאול אותם קודם בהודעות אם אפשר להתקשר. עכשיו מילא זה משהו דחוף אבל אם זה משהו שהיה אפשר לחכות איתו תשאלו קודם אם אפשר להצקשר זה תמיד הדבר הכי מלחיץ בעולם כשמתקשרים אליי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:51 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אעשה בדיחה על השכרה כי זה לא יהיה מצחיק אבל כן יש לי כוח ליועצת בבית ספר יש יומולדת אז אני פרח והחברה השלישית הכנו כולנו עוגיות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:51 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא מזלטיםם -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:53 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי אוזני המן!!!!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:53 PM
|
||||
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:54 PM
|
||
כל יום שישי מספר שלא נמצא באנשים קשר לי מתקשר אליי ושואל אם אני x ואני אומר מה והם מנתקים
וזה כל פעם מספר אחר וקול אחר ושואלים אם אני מישהו אחר ואני תמיד עונה בכל זאת. היום זה היה מישהו שדיבר באנגלית --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:56 PM
|
||
אם חם לי בקיץ זה סתם חרא
אם חם לי בחורף זה כבר טו מאץ -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:57 PM
|
||||
הגעתי לגיל הזה שאנשים לא מזוהים מתקשרים אליי לתרומות או שיט כזה בתדירות גבוהה אז אני תמיד מהסס כשמספר לא מזוהה מתקשר אליי כי מצד אחד זה יכול להיות מישהו שאני מכיר ולא שמרתי מצד שני זה יכול להיות תרומות סקרים או פשוט בן אדם ששותק -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:58 PM
|
||||
אני צןרחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר שכחתי מזה פד 3> --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 13:59 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מאמצים! -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:01 PM
|
||||
אני מת פשוט כתבת יו הד וואן ג'וב וזה הזכיר לי ולא הייתי מוכן ליפול בזה שוב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:06 PM
|
||||
יואו איזו תקופה מקסימה זאת הייתה 3>>>>>>>>>>> כבר שכחתי איזה בית ספר מצחיק ביסודי שלי היה ואז אחותי סיפרה לי שכל המוריה מגוייסים וכל המורות בחופשת לידה וכל המורות המחליפות הפכו למורות רגילות והמנהלת והיועצת הפכו למחנכות ונתנו את כל המחשבים בחדר מחשבים לילדים שאין להם כדי שאם תהיה למידה מרחוק שיכולו להיכנס אז אין חדר מחשבים וואו. --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |