![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:27 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אני קיבלתי שיחה לא מזוהה מאתיופיה ומרוסיה ומאיזה מדינה עם שם מוזר וגם כמה מישראל אני פשוט אף פעם לא עונה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:27 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי שעה וחצי של שיחה עברנו שבע נושאי שיחה, כמה וכמה שתיקות מביכות, שתי עזיבות לאכול (שניהם עדיין לא חזרו) ונותרתי עם מישהו אחד שמרכל איתי על השניים האחרים
איזה כיף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:28 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3>>>>>>> במעבר חד חפפתי והשיער שלי נהיה לגמרי חלק https://i.postimg.cc/RhL40kYk/IMG-2261.jpg פשוט אין לו צורה הלפ למה הוא נראה ככה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:29 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א. אני רעבה
ב. אני אאיים על יעל סו אמיר וגיני עם אקדח אם הם יפרשו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יפה ככה אגב הלק3> -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:30 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה חברים שלי לא מדברים איתי אף פעם -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהבבבבבבבבבב הוא לא אמור להיות ככה הוא אף פעם לא ככה כן זה בסגול שחור לבן צהוב ואני אוהב ואמא שלי אמרה שהוא יפה מעניין אותי כמה רחוק אני יכול ללכת עם זה בלי שהיא תקלוט --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:34 PM
|
||||
אף פעם? :0 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:35 PM
|
||||
🫶🏽 --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:36 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה בערך החבר היחיד שמדבר איתי ואפילו זה לא בהכרח יומי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:42 PM
|
||
למה למרק עוף תימני יש צבע של מרקר רדיואקטיבי
--------------------
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:43 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם השיר הזה לא היה על סמים ובריחה מהמשטרה הוא היה השיר האהוב עליי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:46 PM
|
||||
כן עכשיו זה לא לעיתים קרובות כמו שאני רוצה, אבל לפני חודש חודשיים זכור לי שדיברנו כל יום :0 מגיעים לך המון אנשים נחמדים לדבר איתם על האינטרסים שלך ואני לא חושב שזה בסדר שזה ככה :< זה עושה אותי עצוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:48 PM
|
||||
כן נכון :0 לרוב מה שקורה זה שאני שולח לחברים שלי הודעה ואז אם שהם לא מסתכלים, או שהם מסתכלים ולא עונים, או שהם מסתכלים ואומרים לי שלא אכפת להם או איתמר. השיחות עם איתמר זה בייסקלי שנינו מדברים על דברים שהשני לא מבין בהם ואז זורקים מדי פעם את המילה אומורי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |