![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:56 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם זה באמת קורה רב הזמן למה לקרוא להם חברים? מהניסיון שלי חברים לא עושים את זה אחד לשני. אני מניח שלהסתכל ולומר שלא אכפת לך קצת יותר טוב מלהסתכל ולא לענות אבל שניהם פשוט גרועים אוף :< האמת ככה השיחות שלי עם רוב האנשים הולכות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 14:58 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אז אתה תהיה החבר היחיד שישאר לי :0 וכנראה שגם איתמר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:02 PM
|
||||
אז תכיר עוד חברים? :0 יש פורומים אינטרנטיים של דברים שאתה אוהב, אינסטגרם, כל מיני מדיות חברתיות שנוצרו בשביל זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:03 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל לא זה לא שאני לא משתמש באינסטגרם אני לא מצאתי שם אף אחד מעניין חוץ מזה שאני גם יכול להיפגש פיזית עם החברים שלי ואנשים מהאינטרנט אני לא אוכל אז למה לזרוק את כל החברים שלי בשביל שיהיו לי רק חברים מהאינטרנט זה נשמע מדכא -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:06 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמעט נכמר לי הקונסילר וכזה התחלתי קצת לדאוג כי מאיפה אני אביא חדש עכשיו (מה זאת אומרת ללכת לחנות למי יש כוח?? ללכת סתם שעה איפה שאין חנויות כל יום זה בסדר אבל עם מטרה לאאאא) ואז סבתא שלי הביאה לי חדש
3>>>> --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:06 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:09 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי אפצי והשיער שלי הסתדר
יש לי כוחות על --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:10 PM
|
||||
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 קורה.. -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:16 PM
|
||
להתאפר אפילו שאני לא אצא מבית היום>>>>>>>>>>>>>>>>>
--------------------
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:22 PM
|
||||
אף פעם לא אמרתי לזרוק את כל החברים שלך, רק שאני לא מבין למה עדיין לקרוא להם חברים הייתי מציע לך גם דרכים פיזיות להתיידד אבל אני לא מכיר כאלה טוב אמא שלי כועסת עליי כי הרסתי מטען מודה שזו אשמתי אבל למה לכעוס זה לא שביקשתי ממנה לקנות אחד חדש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:24 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה יואו לא שמנו לב מזלטטט -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:31 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
היי
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:32 PM
|
||||
לא למה שתתאפרי אם אף אחד לא רואה אותך? -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:32 PM
|
||
בטעות שאבתי בובה קטנה ואין לי מושג איך פותחים את השואב
אה --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 29 2023, 15:35 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
פליקס כל כך חמודדד
אה רגע אני היחידה פה שיודעת על מי אני מדברת קיצר מישהו מלהקת קייפופ -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |