![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 18:32 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגיוס
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 18:39 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואווווו
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 18:39 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 18:43 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תזכירו לי מה הצבעים של הדגל הפאן כי לא בא לי לחפש בגוגל
אני זוכר שצהוב ורוד וכחול אבל משום מה אני זוכר שיש גם לבן אז אני לא בטוח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 18:48 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לבן זה ורוד, צהוב, כחול (תכול), לפי הסדר מלמעלה למטה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 18:54 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי תודה^^ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 18:59 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יהיה השנה בכלל נשף?><
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 19:01 PM
|
||
אוף ממש חשבתי שיצא למזק
https://i.postimg.cc/qM0ZJzQ1/IMG-2268.jpg היה לי ורוד יותר מתאים אבל הוא לא היה מספיק בולט על הציפורן אז נאלצתי להתגמש --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 19:07 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלת השאלות:< בדרך כלל מפרסמים את אשכולות ההרשמה והמועמדים בערך שבועיים לפני הנשף, כדי שלכולם יהיה זמן להצביע. -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 19:10 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב!!
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 19:11 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת איפה ההגיון ציירתי את הציור הכי יפה שלי אי פעם ועשיתי המון סטאדיז והייתי מאוד פעיל היום מבחינת דברים שרציתי לעשות איזו הרגשה טובה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 19:13 PM
|
||
יד שמאל יצאה ממש מכוער למקרה שתהיתם
--------------------
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 19:13 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יפה! תתחדש! -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 19:14 PM
|
||||
תודההההה מסקנות מהחודש: לציפורניים לוקח נצח לגדול --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 19:16 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |