![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 22:56 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב די אני צריך מחר לכתוב את הסיפור כן הדרקון לפחות להתחיל
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 22:59 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:01 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
World’s end dancehall זה כזה נוסטלגיה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:03 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הכרתי את הסדרות לפני אז חיפשתי אותם. בקשר לרומח הדרקון, זאת סדרה של סדרות ספרים. רובן הגדול טרילוגיות: רשומות רומח הדרקון, הרשומות האבודות, אגדות רומח הדרקון, דרקוני העידן החדש, מלחמת הנשמות, כוהנת האופל, גורלות. יש סדרה של חמישה ספרים: דור ההמשך. ויש ספר יחיד: דרקוני להבת קיץ. רומח הדרקון הוא לא טרילוגיה, אלא סדרת ספרים, אני אפילו הייתי קוראת לזה עולם בדיוני כי זה שם כולל לאוגדן של סדרות ספרים (כמו נגיד grishaverse או riordanverse). סדרות הספרים בתוך הרומח הדרקון בעלי 3 ספרים לכל אחת נקראות טרילוגיות. סדרת הספרים "דור ההמשך" היא לא טרילוגיה כי היא בעלת 5 ספרים בסדרה. ומן הסתם "דרקוני להבת קיץ" לא טרילוגיה כי זה ספר יחיד. אין לי כוח להסביר גם על כנפי האש. (יכול להיות שהבנתי לא נכון, לא קראתי את הספרים) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסף טרילוגיה זה 3 ספרים/סרטים
טרי זה כמו 3 באנגלית https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A...%92%... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:07 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגעתי לשלב שאבא שלי לא טועם ונותן לי הערות, אלא פשוט לוקח לו 5 פנקייקים ואוכל
יש. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:08 PM
|
||||
יו פנקייקים עם ביצים זה משהו שאני מתגעגע אליו תהנו:) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:08 PM
|
||
אני צריך לכתובבבב
אבל מחר תזכירו לי מחר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:09 PM
|
||||
אל תתמסכן (: סתם תודה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:10 PM
|
||
הקול של לן מושלם
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:10 PM
|
||
רגע בנט עדיין קיים????
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:11 PM
|
||||
אבל אני באמת מסכן~ יו אבל לדעתך יצא טוב? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:11 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללחחחחחחחחחחחחחחחח זה משפר את הלחימה יאי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:12 PM
|
||||
אני כאילו אוכל את האוכל שלך רק לא בגלל שאני אלרגי לביצים האמת שכן יצא נחמד ממש -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:12 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמיר.
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |