![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 17:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למדנו אי שוויון עם ערך מוחלט את השאר לא נראה לי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 17:28 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
ליני אחלה דמות אני קונה מאליאקספרס פוסטרים של גנשין אימפקט אחד של ליני ואחד של הו טאו ואין לי מושג למה אני מספרת את העובדה הרנדומלית הזאת -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 17:31 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליני אחלה דמות? נא ליני מושלם. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 17:32 PM
|
||||
כן, זה יותר מדויק -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 17:36 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חיכיתי לו שלוש שנים >< והוא סוף סוף כאן >< וזה עדיין אבסורד מבחינתי למרות שעברו כבר כמה חודשים מאז -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 17:41 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.youtube.com/shorts/hs0W6fr62yU
אני בין למות מהנוסטלגיה שיכולה להיות לי לתחילת השנה ללבהות בשרירי הרגליים שלהם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 17:49 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנה טובה:>
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 17:51 PM
|
||
שנה טובה
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 17:52 PM
|
||
אוף
אני בזום של בר אילן ונתנו לנו תרגילים לתרגול ואני לא יודע מה לעשות כאילו אני יודע מה לעשות אבל אם אני אעשה את זה יהיו לי נעלמים מדרגה שלישית ורביעית וכאילו פחות אני מבין שאני אמור להציב משהו השאלה מה מעלה לא דרגה --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 17:56 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוימגאד זמן לעשות רשימת משאלות ל2024
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:01 PM
|
||||
להשיג הרבה הרבה ליני ולן -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:04 PM
|
||
https://www.youtube.com/watch?v=xQWEfwAZahE
emotional damage --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:12 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מאמינה שהשנה החדשה תגיע לפני הכרזת המועמדים
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:17 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מדבר על המאראודרס עם מישהי ממש מגניבה באינסטגרם וכיף לי
היא רמוס קיני ובגלל שאני ג'יימס ושתי הבסטיז שלי הן לילי וסיריוס אז זה כמעט סט מושלם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:19 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאו איזה מגניב האמת אף פעם לא ראיתי אפילו מישהו אחד שהוא פיטר קיני -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |