![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:33 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף :< מה אתם לומדים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:37 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי תודה >< אנחנו קרובים לסיים את הבסיס של הקטע ואז אוכל לכתוב חופשי :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:39 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבטן שלי ממש כואבת כבר כמה ימים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:43 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה הוא כאילו מצד אחד one of the guys אבל מצד שני בגד בהם והכול הוא כזה בן אדם שונה בפאנדום של המאראדרס לעומת בספרים של הפ -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:46 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה מה את רוצה😭 אני לא מצליח לפתור אף תרגיל כי אין טרינום למונה ואין לי מושג מה עושים במצב כזה ושאלתי את המורה והוא חושב כרגע אני אומר לכם אני חצי שיעור רק פותח סוגריים חצי עמוד רק פתיחת סוגריים התייאשתי באמצע --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:48 PM
|
||||
מה זה אומר אין טרינום למונה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:51 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה תרגיל של אי שוויון ולמונה אין טרינום https://postimg.cc/z3wVrZjJ כאלה אני לא מבין איפה התרגיל מתחיל ונגמר בכלל אני פשוט עייף כבר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:54 PM
|
||||
אני לא חושב שזה משנה שאין טרינום, תמיד יש מספר שמאפס את המונה. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:55 PM
|
||||
אם אין טרינום זה פשוט לא חותך את ציר הx כאילו העףדבעךדדקלכקדתכםרקןם צרגיל 753 מתיש אותי והוא שוב פנה אליי בהואתה ואז אמר אה סליחה את יראלינרקףנילףניקרעלרףךלהךכג לא תיקנתי אותך אז למה --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:57 PM
|
||||
הממ למה? כאילו טרינום זה אומר שזה פרבולה, זה לא חיב להיות. :< -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 18:58 PM
|
||||
פשוט אם אין טרינום אז אין חיתוך עם הצירים כשהמורה לא הגיע לפיתרון בכל התרגילים --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 19:01 PM
|
||||
אוקיי זה ממש מוזר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 19:04 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“I like it when Len ties his hair.”
הוא… תמיד אסוף… -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 19:09 PM
|
||
אני צריך חברה שתהיהי בגובה שלי ובגיל שלי ותאהב למזק ולקרוא וטיילור ומוזיקה בכללי ושתדע מה זה הפורטל אבל שאין לה משתמש וששהורים שלי יאהבו אותה
תחפשו באיביי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 19:15 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לנו דייט לשנה החדשה😍😍
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |