![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 19:26 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם כזה לאלא יצא שם 23 לא 24
אין לי מושג על מה אתם מדברים יצא לי 14 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 19:31 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו אלן ככ יפה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 19:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייייייייי אני חושב שהצלחתי לפתור תרגיל
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצחוק של לן חמוד
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 19:48 PM
|
||||
תודה תודה כאילו כנראה טעיתי איפשהו כי למה שאני אצליח אב לפחות ידעתי איך לגשת אליו בכלל --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 19:58 PM
|
||
מחר יום חדש וחודש חדש ושנה חדשה ואני לא אחזור על אותם טעויות
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 20:14 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי😎😎
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 20:16 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מה
איך אתם חוגגים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 20:17 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוגגים מה 😟
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 20:19 PM
|
||
שכחתי את המחשבון בחדר
https://i.postimg.cc/hvnBvxyc/2023-12-31-191859.png --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 20:21 PM
|
||
אני אוהב את אלן אבדוניה
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 20:23 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאן פאקט
כשהייתי בגיל של אחותי והוזמנתי לדברים (או יזמתי עם חברים להיפגש) אמא שלי לא נתנה לי ללכת ועכשיו אחותי כן מוזמנת לכל מיני דברים של חברים ויוצאת לבתים של חברות שלה כל שני וחמישי למה לי אסור ולה הכל בסדר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 20:26 PM
|
||||
חחחחחחחחחחחחחחח -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 20:35 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!
מה תעשו בחצות? -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |