![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 12:59 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אז היה אפשר לדבר אם חיות זה אומר שהיא לחשננית?
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 13:00 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניגשתי לילדה אקראית יפה מהשכבה ואמרתי לה שאני אוהב את העגילים שלה והיא אמרה לי תודה בקול הכי מקסים ששמעתי
היה לי משהו אחר לומר אבל זה היה יותר מדי פלרטטני -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 13:43 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למי גם חמוד וגם יש לו שיר מדהים
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 15:35 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 15:35 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחת מהגומיות בגשר שלי עולה על הקוביה בצד ימין למטה
עד היום בצהריים אפילו לא ידעתי מה זה גומייה וקוביה ואיפה זה ובכלל לא שמתי לב שהיא נראית אחרת אבל אחרי שפרח הראה לי את זה אני לא יכול להפסיק לחשוב על זה. אמיר תראה את הטקסט בלבן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 15:39 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי קודם סתם מגניב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 15:41 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרו לי פעמיים שאני יפה היום ועוד מישהי אמרה שיפה לי גשר ונחמד לי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 15:51 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה אני איך שכחתי שהיום אניברסרי לאומורי
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 15:54 PM
|
||
אני ככ ככ אוהב את הקול של חגי
--------------------
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 15:59 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע זה למה זה https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9895991 :)) -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 16:14 PM
|
||
הו וואו בסדרה הדימוי של פרסי עם הפאזל פשוט צרב לי
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 16:17 PM
|
||
״אני לא מתאמצת, אלוהים פשוט מושך אותי למעלה מהשיער״
״אה אז בגלל זה כל השוונצים״ --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 16:19 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז צדקתי.. זה רק אני.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 16:27 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי?
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 16:31 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי גם לך בלה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |