![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:17 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
חח אני לא מסוגלת לשמוע פודקאסטים לא יודעת למה פשוט פחות מתחברת לזה אבל יש אנשים שאוהבים -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:19 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן גם אני אבל אני בסדר עם פודקאסטים ביוטיוב למשל שאני גם רואה ולא רק שומע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:22 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה משחק ישן! -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פודקאסטים זה מדהים.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:24 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:25 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם מאחל לך את זה אתה פשוט לא מבין מישהי בקהילמזק במיקשה המלצות לפודקאסטים ואני אקםענרפחקג,ענףהגכענגדםכףפעוהחןהןגפם https://www.youtube.com/shorts/St0rE3aBmlY “Son of a b*tch… Wait, that’s me” --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:29 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני מטורפת על פודקאסטים -------------------- מאיה.סליתרינית.הארי פוטר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:31 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חכנעלחכלכגחעינילךכגע כל הקטע בפודקאסטים זה שאני יכול לצרוך מידע בזמן שאני מצחצח שיניים מכין אוכל הולך מכין שיעורי בית שם לק עושה ספורט איידונואו כל דבר מה הקטע אם אתה צריך גם לראות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:32 PM
|
||||
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לא יפה אמיר פרצו לו למשתמש -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:33 PM
|
||
אגב שמתי לק ורוד עם נצנצים והוא יפה
מה אם אני אצייר פרחים באיזה צבע אני אצייר פרחים --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:49 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום אנשי הנוד אשמח שתקראו את הפאנפיק שכתבתי :))))))
קישור בחתימה -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:52 PM
|
||||
קראתייי אבל עדיין לא ראיתי\קראתי משחקי הרעב.. כלומר, אני יודעת בבסיס את העלילה אבל אם אני אמשיך לקרוא יהיו ספויילרים חשובים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:54 PM
|
||
תסתכלו באשכול עזרה מי שצריך אשמח שתכתבו ואעזור לכם
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |