![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:05 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באסה ממה? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:07 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת אולי מנת יתר של לימודים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:11 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"הדבר היחיד שגבר ואישה אמורים ללכת 50/50 עליו זה תינוק."
אני מרגיש ממש רע לצחוק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:15 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בשוק וואי האמת שהרבה קורה😭 סה״כ בסדר יכל להיות יותר טוב מה איתךך -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:17 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"איך להתגבר על האשמה של לקחת כסף מגבר בלי כוונות להיות אינטימית איתו?"
"באותה צורה שגברים מתגברים על להיות אינטימיים עם נשים בלי כוונה להיות במערכת יחסים איתן. הם לא מסתובבים ומרגישים אשמים על זה. למה את צריכה?" היפותטית זה נשמע מאוד נחמד אבל אני מצטער אבל אני לא חושב ששתי הפעולות האלה שוות הצדקה כלשהי זה ממש כמו לומר "הוא התחיל ראשון" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:21 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמות האנשים בגנשין שהחתימה שלהם זה my parents lost the 50/50 when they had me -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:24 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי, רוצה לשתף? אממ, אצלי זה לימודים, ספרים וציפיה שבועית לפרק חדש של pjo לא קורה הרבה בסך הכל -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:33 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי בית
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:39 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבינה בזה סורי -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:50 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בעיקר המלחמה סבתא שלי גרה בעוטף ואני הכרתי אישית כמה שנפטרו לאחרונה אז כל הלחץ הזה לא טוב לי למצב הנפשי😭😭 וגם שלושה בני דודים שלי בעזה ובצפון אבל אחד מהם יצא שלשום לאפטר ב״ה הם שלושתם יחזרו בריאים ושלמים האמת שספציפית כרגע מה שמעיק לי זה בעיקר בעיות עם קראש אבל תמיד יש לי בעיות איתו אז לא חשוב ראיתי רק את הפרק הראשון בינתייםםםמ כי לכ היה לי זמן -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 23:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכנה... -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 00:02 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנהלה יקרה אני חס וחלילה לא לוחץ אבל מחר כבר ה26 לחודש אהמ אהמ
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 01:33 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 07:01 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום השנה לאלן אבדוניה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 07:22 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |