![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:14 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
🤣🤣🤣למדת את הלקח! -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:16 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"בתורה כתוב שמי שאנסו אותה צריכה להתחתן עם האנס"
למה שלא יבדקו אם מה שהם אומרים נכון בכלל לפני שהם הולכים וכותבים את זה בכל מקום -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:19 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לנו שיעור שלם על חוקי האונס בתנ״ך וזה היה אה מעניין -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:20 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נע עדיף שוקולד -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:23 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואט- -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:34 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ויאמר אלוהים כי כל אשה שגבר אנסה תנשא אל האדם, וכל אדם אשר אנס אשה יהיה לה לעולמי עד:" (בראשית, כ"א, ק"ת) מה הבעיה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:36 PM
|
||||
הממ אתה יודע שהפסוק הזה לא קיים? כאילו גם המקור לא הגיוני וגם הפסוק לא מוכר לגוגל אז אני מניח שגם הניסוח שלו לא נכון -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:37 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ק"ת?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:38 PM
|
||||
אתה מבין שזה פסוק שהרגע המצאתי ושמתי מקור לא קיים בכוונה? כן זו בדיחה שלא עבדה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כן זה הממ לא פסוק -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין כזה פסוק קת זה לא קיים שיט זה היה בדיחה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
><
לא הבנתם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:39 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באתי להגיד שאתה ממש יכול להחליף את מי שכתב את הפסוקים המקוריים אבל לא זה עוד לא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:39 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
השכרה ציתתם?! אונסיף אך את יודעת? -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:40 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח
-------------------- פרשתי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |