![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 18:59 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שהדימוי של הפאזל בסדרה של פג זה אחד הדברים המגעילים
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 19:03 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר לא פה?
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 19:12 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גרמת לי ללכת ולחפש ולשמוע ממש טוב אהבתי @וריאן נוסף אתה יכול להרחיב על העניין עם הפאזל? לא הבנתי ואני כן רוצה להבין -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 19:17 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון??? זה כזה שיר טוב בגלל שהדימוי של הפאזל הוא די פוגעני כי זה כאילו להשוות ניירודייברג׳ לפאזל שחסרה בו חתיכה כאילו משהו לא בסדר בהם שצריך לתקן או משהו כזה עכשיו הוט לא דיבר על עצמו הוא דיבר על העולם אבל עדיין הם יכלו לחשוב על משהו פחות פוגעני -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 19:20 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי שפם וגבות
איה כואב לי אבל יצא מושלם -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 19:25 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה נגמר
לכו לראות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 19:32 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבין את הקטע הזה של "להוכיח לעצמך שאתה גבר"
אם אתה גבר אז אתה גבר זה לא ממש משנה אם אתה לא מאמין בזה זה עובדה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 19:37 PM
|
||
אני לא מבין למה נאביה כזאת טובה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 19:40 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתחתי עכשיו את הטלפון וזאת הייתה התגובה הראשונה מה תזכיר לי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 19:42 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם אאני התשקרתי אליכם והיית עם פרח ואני סופיר ניסנו לדבר איתכם ופשוט באיזה שלב אתם לא הייתם בטוחים אם מי שדיבר זה אני או ספיר אז שאלתם כזה "זה יעל?" ואז פשוט כל השיחה הייתם כזה יעל? יעל?? יעל??? יעל???? ופשוט צחקתם ממש -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 19:49 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האימפריה הרומית שלי זה כל הפעמים שאני וחברות שלי מפלרטטות בטעות
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 20:24 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפפפ איכ. תודה על ההסבר גם @טליה כן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 20:29 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נכנעתי אני מנסה את Kid A
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 20:30 PM
|
||||
אההההההההההההההההה וואו כבר ממש שכחתי מזה חחחחחחחחחחח יום הורים והייתה שיחה עם החינוכאית היא אמרה לי להגיד מה אני מרגיש לגבי הלימודים ואמרתי שקשה לי באנגלית כי אני לא תמיד זוכר לעשות שיעורים ואז אני לא בטוח בתשובות שלי במבחן והיא פשוט הייתה כזה כן אתה דורש מעצמך way too much אופס והיא אמרה שהיא שמחה שנפתחתי השנה בשיעורי חינוך וזה היה נחמד אם הייתי משתף יותר וכאילו אני היחיד שמשתתף בשיעורים האלה ואני גם ככה מדבר שם יותר מדי וגם שנה שעברה דיברתי יותר מדי הדרך היחידה להיפתח יותר זה להחליף את המורה. --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |