![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:06 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
נובים.
-------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:09 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה אך החיים?
-------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:10 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגיל יש לי מלא מבחנים
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:11 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח דקה בא השיער שלי יגיע לכתפיים עוד סנטימטר וחצי אני לא אוהב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
גם לי מי המציא את זה? הוא בטח מת מכל הקללות שקיללו אותו
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאס!!! תסתכל גם בפרטי שלחתי דברים :0 תעשה ליני היירסטייל! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצד אחד אני רוצה לדבר עם אמא שלי שוב על טיפוס פסיכולוגי
מצד שני זה פשוט אומר עוד יום שבו אני לא אעשה שיעורי בית במהלך השבוע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי המציא בית ספר?????
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:12 PM
|
||
אמן שימות!!!!!!!!!!!!!!!!אמן שהוא כבר מת!
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו צורה ככ לא בריאה להסתכל על זה סליחה אם אתה צריך טיפול תקבל אותו זה יותר חשוב משיעורי בית חגי: אז גל, אתה מכיר את זה שאתה מנסה להיכנס להריון ולא מצליח? ליבי: לא חגי: שאלתי את גל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:15 PM
|
||||
כאילו כן אני יודע אבל זה נהיה כל דבר בחיים שלי עכשיו אני תמיד מגיע ליום שלישי לחוץ ממש ויצא לי כבר כמה פעמים לסיים את השיעורים בשיעור עצמו וזה כל-כך לא טוב ואני כל פעם מחדש מנסה להתנהל עם זה טוב יותר אבל זה פשוט לא עובד -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:18 PM
|
||||
נגיד שתודה -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:18 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה מישהו שנמאס לו שבתי ספר זה דבר חשוב והשכלה זה דבר חשוב ומגיע לכולם לקבל את זה ומעבר לזה אם כולם יקבלו השכלה העולם יהיה מפותח יותר והמוח של האנשים יהיו מפותחים יותר אבל המצב שהיה אז היה שרק לאנשים חשובים היה מספיק כסף כדיל הרשות לעצמם זמן ללמוד ומורה והוא פעל הרבה כדי לשנות את זה ושכל ילד יוכל ללמוד ולגלות בלי קשר למשפחה שלו ולתקציב שלו ובמקום להעריך את זה אנשים מתלוננים או משהו כזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:21 PM
|
||
בגט זה טעים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:21 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3> טוב זה היה ככ אקראי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |