![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 22:55 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזדהה:) -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 22:55 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שחכתי לאכול
טוב נו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 22:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה בעצם עושה את הנקודה שאתה לא יודע מהי t על אפס כי זה על ציר האיקס ואז אתה יודע שהמרחק בין הנקודה A (טי על אפס) לנקודה B (3 על 9) זה אותו מרחק בין הנקודה A לציר הווי ואז אתה נוסחת מרחק בין שתי נקודות לA וB ומרחק בין שתי נקודות בין A לO ומשווה בינהם הממ זה לא מאוד ברור וסליחה על הדיליי אגב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 22:59 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
שאלה טובה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 23:00 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב יש על זה סרטון באתר של בטח מסבירים שם יותר טוב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לעשות קאלוס התחלתי לצפות ביום גשום בניו יורק כי טימותי יפה מאוד שם, וזיה האנדרסטיימנד של המאה לומר שלא הייתי מוכן לפנדורה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש ילדה אחת אוטיסטית בבית ספר שהרבה פעמים באה לספרייה בהפסקה לקרוא והסייעת שלה אומרת לנו כזה שזה מדאיג אותה ושהיא צריכה לשחק עם ילדים ולא לקרוא בספרייה וכאילו מה?? אכפת לך?? הספרייה זה מקום נחמד וכיף וזה כיף לקרוא ספרים הרבה יותר כיף מלשחק עם ילדים שצורחים ומרביצים ורצים ומעצבנים בטירוף נעמה - אבל מאוחר מדי לאכול -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 23:01 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו באתי להגיד שלמנהלים זה יותר לחץ אבל נזכרתי שאת מנהלת קבוצה אז זה יחסית קרוב לזה רק שאני עושה את זה רצוף מעל שנה:) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 23:03 PM
|
||||
מסכימה. וגם ספרים הרבה יותר נחמדים מבני אדם. -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 23:03 PM
|
||||
למה ככ אכפת למבוגרים כשילדים מעדיפים דברים אחרים על פני חברה של עוד ילדים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 23:05 PM
|
||||
ז ה אוי לא אני מעדיף להישאר בספריה ולקרוא על פני לשחק עם ילדים שאני לא אוהב וכנראה לא אוהבים אותי אוי האימה! שאשרף בגיהנום על זה! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 23:06 PM
|
||
וואי הילדים בכיתה שלי משחקים כדורגל בהפסקה ומתנהגים כאילו הם במונדיאל ומגזימים בתגובות שלהם בטירוף
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 23:07 PM
|
||
אני אוהב את קאלוס הוא זאב פלאפי
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 23:08 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 23:09 PM
|
||||
ליטרלי כל כך מפריע להם לקבל שיש ילדים שבאמת נהנים ומעדיפים את זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |