![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 18:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו או ב14 או ב15 אני לא יודע כי תמיד המורה מעלה את השיעורי בית וכתוב שיעורים שיעור 15 ואז נכנסים לקובץ וכתוב שיעור 14 (או מספרים אחרים) אי שוויונות שלמדנו בכיתה זה נחמד אי שיוויונות של הבר אילן זה איכסה זה כאילו היה נושא קל ואמרו המממ זה קל מדי צריך למצוא עוד תסביכים האמת אני חושב שזה אי שוויונות כי זה המשוואות? אבל הממ כן זה באמת לא המידע שעזר לך כרגע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 18:48 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כל האמהות אמא שלי לא ככה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 18:49 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 18:51 PM
|
||
אמא שלי רוצה שאעשה שיעורים שהיא יודעת מה הם לא שאין לה מושג מה הם
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 18:51 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 18:52 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 18:53 PM
|
||
אני הולכת לעשות ערב מגשים עם הכיתה שלי ונתנו לי את הצבע צהוב
רעיונות למאכלים רק בצהוב? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 19:00 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי סופי
עכשיו אנחנו נראים מוזר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 19:01 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלפל בננה לימון אננס תירס
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 19:10 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ועכשיו אנחנו פשוט יוצאים סטוקרים מלחיצים
3> --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 19:11 PM
|
||||
אני ממש מקווה שליבי לא תראה את זה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 19:12 PM
|
||||
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן די אנחנו באמת יוצאים קריפרים יש מילה כזאת? קריפים הודעה זו נערכה ע"י The Heartbreak Prince ב Dec 28 2023, 19:13 PM --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 19:17 PM
|
||
אני בבית חברים
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 19:23 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטיםם אפשר עכשיו להתרסק על המיטה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 19:25 PM
|
||||
רק לחצי שעה אבל!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |