![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:06 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא לא רוצה שאנשים יחשבו שיש לה צרות כלכליות בלקנות לי מחשב בעצמה כאילו למישהו אכפת. @כינוי מושלם דוריטוס תפוצ'יפס ג'לי בננה במבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
את כולם עשיתי חוץ מבמה כי במבה יותר נוטה לכתום עוד רעיונות?
![]() ![]() ![]() -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:09 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תן צאפ וציטוס
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:13 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
עכשיו גיליתי שגם לי יש ערב מגשים שבוע הבא
בחרתי צבע ירוק אתם יכולים לעזור לי גם עם הרעיונות? -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:13 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שזה רע באיזה עולם דבר כזה יהיה טוב -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:14 PM
|
||||
מגניב קודם כל, רק ממתקים או גם אוכל? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:16 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז מה עכשיו בעצם
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:19 PM
|
||
שוהם-
![]() ![]() ![]() ויש חמצוצים ירוקים ובפנים ורוד אבל עדיף שתיקחי צבע אחר כי ירוק זה די דופק כי אין הרבה ויש גם תפוח ומישהו יכול להיות יצרתי בצהוב. וורד אשמח שתעזור לי -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:20 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני- אוקיי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:23 PM
|
||
אני חייבת דחוףףףףףףףףףףףףףף ממתקים בצהוב או חטיפים בצהוב שהם לא:במבה(כי זה לא צהוב זה כתום),דוריטוס(כבר יש לי),תפוצ'יפס(כבר יש לי),גומי צהוב בכללי(גם יש לי) וקליק צהוב(כבר יש לי ולא חייב שאצלי שזה יהיה צהוב מספיק שהעטיפה תהיה צהובה אבל לא חייב אם המאכל צהוב אם הוא אז חייב שהעטיפה תהיה צהובה)
ושוהם- ![]() ![]() ![]() למקרה שלא ראית -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:27 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביסלי בצל
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:27 PM
|
||
נעמההההה הם הוסיפו את לן לשירררר זה הרבה יותר טוב עכשיו הצילו
שלא לדבר על העובדה שהעיצוב של לן בקליפ??? מהמם??? הו וזה לגמרי איו מטיריאל לנאביה וליני -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:28 PM
|
||||
הבעיה שלא הרבה אוהבים בצל ואני אישית לא אוהבת ביסלי -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:30 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני עוד ערה בעצם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 22:30 PM
|
||
לא יודעת פשוט תנסי לישון
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |