![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:07 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי תקשיבי רגע החתימה שלך משעשעת אותנו לא בקטע רע כע? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:08 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
למה? -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:09 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הקטע של הצמחונית והקלישאה וזה
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:10 PM
|
||
אה חח
It's me הקטע של הקלישאה עלה לי הרעיון כשראיתי האחיין שלי בנץ ומישהו קרא לניצן "קלישאה של ילדת סנטר" וניצן היא בול אני ודוד שלי והילדים בכיתה שלי כל הזמן קוראים לי ילדת סנטר:) -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:10 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם שלי? כי אני עיצבתי לה את השם ואת ההיא ואת וה12 למעלה ואת הגיף -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:12 PM
|
||||
את תל אביבית? סליחה על הרנדומליות וזה~ -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:13 PM
|
||||
לא לצערי -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:13 PM
|
||
אני קרובה לתל אביב, אני מחולון
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:15 PM
|
||||
לצערי? יש יתרונות כן אבל הכיתה שלנו זה סנוביות עשירות ממרכז תא אז זה לא מושלם במיוחד ויקר פה מאוד. חוץ מזה אנחנו די מחבבות את העיר🤷 כאילו יש פה מה לעשות וזה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:15 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לן כזה מתוק ככ לינט וליני אגב. לא :< שמעתי מבטא קוקני בפעם הראשונה בחיי ובשנייה שהבנתי שככה טום רידל נשמע אני כבר לא יכולתי לקחת אותו ברצינות פשוט לדמיין אותו "אני לורד וולדמורט" כולו מפחיד ומאיים אבל במבטא קוקני דיי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:16 PM
|
||||
הלוואי עליי עיר שיש בה חנויות של אופנה יפנית ואנימה אצלי יש איזה ספריית מנגה מסכנה וזהו -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:16 PM
|
||||
איפה את גרה? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:17 PM
|
||
כרמיאל
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:18 PM
|
||||
רגעעעע אנחנו בודקות במאפס -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:18 PM
|
||
אני בחולון יש דברים אבל לא כמו בת"א
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |