![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:30 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אין לנו כוח לכלום
כאילו יש לנו מלא שיעורים ואנחנו צריכות לקרוא את הדרשה שעל ההר וחלק מהמילים לא מובנות והתרגום בצד לא ברור המורה אמר שהתרגום המודרני של אשריכם זה ישר כוח אבל בספר המשמעות זה מאושרים אתם ואנחנו צריכות לסיים לקרוא את הפרק בקוראן למחר ובכלל לא התחלנו אותו יש עלינו ככ הרבה לחץ ועוד 10 שאלות במתמטיקה אנחנו בוכות די😭😭 וכן אנחנו יודעות שכתבנו את זה בחמ כבר אנחנו פשוט צורחות לעזרה תודה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:32 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו בגלל זה אני צריך להחליט אם להפוך את זה לעוד איו או לכתוב על זה משהו שלא קשור. בשיר רין מתייחסת לגשם בתור הדמעות של האל אז ממש המצאתי סביב זה סיפור של או שהאל בכללי לא אוהב שבני אדם מתים בגלל זה הוא לא רצה לקחת את הקורבן שלה אבל הסיפור שממש כאילו המצאתי סביב זה זה שבטח ירד הרבה גשם פעם אבל אם גשם זה הדמעות של האל אז הוא כנראה היה עצוב :0 והבצורת התחילה בגלל כאילו שהוא כבר לא בכה יותר? ואולי זה היה כי הוא פגש את רין? ואז זאת הסיבה שהוא לא רוצה שהיא תקריב את עצמה והסיבה שהוא בוכה בסוף כשהיא מתה? חוץ מזה שעם ההיכרות שלי עם היטויאמה קל לי יותר לדמיין אותם בתור מאהבים או חברים ממש טובים על פני כל דבר אחר :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:32 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
לא הכוונה כאילו קשה לנסות לצייר מישהו שהוא לא דמות אנימה בתור דמות בסגנון אנימה כאילו זה אפשרי אבל צריך לקחת כמה דקות לדמיין איך הבן אדם נראה בתור דמות אנימה לפחות בשבילי -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:33 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה דקות זה ממש קצת -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:34 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי מפה נחמד.ה וקרא.ה את הפרק האור בקוראן ורוצה לסכם לנו לפני שהמורה רוצח אותנו?☺️☺️
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:35 PM
|
||||
כן וואי אבל תמיד כשיש לילדה מהכיתה שלי שגם אוהבת אנימה יומולדת ומכינים ברכות אז חצי כיתה עומדת ליד המקום שלי והם רוצים שאני אצייר להם דמות אנימה ואני בקושי מספיקה להכין את הברכה שלי... -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:36 PM
|
||||
אז תגידי להם לא -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:37 PM
|
||||
זה מה שאני עושה אבל הם פשוט חופרים בטירוף כן מה לעשות אלה הילדים בכיתה שלי קרציות -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:38 PM
|
||||
תגידי להם שאת לא רוצה לצייר אותם כי הם מכוערים ושאם הם רוצים ציור של אנימה שילמדו לקחת את עצמם בידיים ולצייר את זה בעצמם או שישלמו לך על זה כסף ~ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:39 PM
|
||||
את עדיין יכולה לקום ולוצר לא -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:39 PM
|
||||
כן חח תודה על העצה עכשיו יהיה לי מה להגיד להם -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:40 PM
|
||
![]() מוגל |
נשמע שאת מציירת ברמה! את יכולה להיות מוחמאת מזה.
-------------------- יהודה | בן 16 | פרפקטציוניסט
| נגרות שלמות - כי למה להתפשר על פחות? צמחונות - "הרצחת וגם אכלת"? רציונאליות - כי למה להיות דביל? https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...4484&showchap=2 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:41 PM
|
||||
אני מוחמאת אבל בשלב כלשהוא זה מתחיל לעצבן שכולם מבקשים ממני לצייר דברים -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:41 PM
|
||||
אל תעודד להיות מוחמא מאנשים שמטרידים אותך. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:42 PM
|
||||
אנחנו סובלות פה💀💀 -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |