![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:43 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מצטער אני לא יכול הקול של לן מושלם באמת
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
נשמע מבאס שיעורי בית זה השטן💀 -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכתוב משהו שלא קשור :0 זה ממש מגניבבב אני אוהב את איך שאתה חושב והאמת כן אני מבין יותר עכשיו (כתבתי פסקה ארוכה על הקטע עם הבצורת אבל זה פשוט סיכם במילים שלי את מה שכתבת אז הרגיש מיותר) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:45 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואנחנו פשוט לא מבינות את מלכות השמים!?????? כאילו בהתחלה זה נראה כמו סתם תפיסת עולם אופטימית אבל אז יש את החלק של אם סוטרים לך הגש את הלחי השנייה זה פשוט לא הגיוני -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
נראה לי אני אלך לישון
אין לי סוללה בטלפון גם בהצלחה עם השיעורי בית ליה ביי לכולם:) אני כנראה אהיה פה גם מחר וביום שאחריו...וכ'ו -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי! צריך לחשוב איך לכתוב את זה :0 אם זה מנקודת המבט של האישה אז קשה להכניס את כל הסיפור של הדרקון לפני אם זה מנקודת המבט של הדרקון אז קשה להכניס את הבצורת כי זה לא נראה כאילו הוא אשכרה מבין את זה אני אישית ראיתי את ההסכמה שלו לקורבן שלה בתור כאילו היא אמרה לו שאנשים סובלים ושזאת הדרך היחידה להציל אותם והדבר היחיד שהוא ענה זה ״להציל אותך…?״ אז לא נראה לי הוא באמת מבין את ההשפעה של הבצורת על בני אדם או שפשוט לא אכפת לו? והוא רק רצה לעזור לה? היהיהי אני אוהב את השיר הזה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כן תודה זה הציק לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:47 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:47 PM
|
||||
אם זאת הייתה הטרדה מינית רוב האנשים השפויים היו רואים שיש בעיה בלהגיד לה להיות מוחמאת מזה אבל אם אין שם את הקטע המיני אנשים פשוט כזה: חחחח זה טוב זה מחמיא לך! לא זה פאקינג לא הם מקיפים לה את השולחן ולא עוזבים אותה כשהיא אומרת להם לא זה הטרדה לכל דבר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:48 PM
|
||||
כן זהו. די זה ככ חכם. -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:48 PM
|
||||
אולי אתה יכול לכתוב את זה בשני קטעים? אחד מהpov שלה ואחד משלו וצריך את שניהם בשביל התמונה המלאה אפשר גם לעשות pov מפוצל בקטע אחד אבל זה יכול להרגיש מסורבל אז idk @ליה אני? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:50 PM
|
||||
המממ ננסה הקטע השני הוא איך לכתוב את זה :0 אני אצטרך למצוא ממש סיפור שלם והכל כי מה שיש בשיר זה רק קצת קצת קצת כאילו אי אפשר לכתוב קטע שלם רק על בצורת -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:50 PM
|
||||
כן. מתחשק לך לשלוח עוד מברשות? סליחה שאנחנו חופרות עם זה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:52 PM
|
||
https://youtu.be/c5lYY174LUM?si=-e1C6OqrUDp4iWOt
אני חושב שהשיר הזה מציג את הקול של רין ולן בצורה מושלמת אגב אני לא יודע אם זה באמת יפריע למישהו אבל רק ליתר ביטחון זה שיר על מלחמה אז אם זה רגיש בשבילכם אל תיכנסו :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 23:53 PM
|
||||
ככה וריאן הוא ~ האמת אין לי עוד מברשות :( לפחות לא כאלה שאני ארגיש בנוח להמליץ עליהן כי יש להן כל מיני באגים שאני לא אוהב. אתן תמיד יכולות לחפש בטיקטוק/פינטרסט ibis paint x brush וזה יתן לכן מלא אופציות בדרכ גם עם דוגמאות של איך שהמברשת נראית @וריאן אני אעזור לך!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |