![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2023, 23:14 PM
|
||||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אישור עבודה לפלסטינאים בארץ ישראל||דיון היי לכולם, במהלך המלחמה הופסקו בחלק מהערים\יישובים אישורי עבודה לפליסטינאים בארץ ישראל, אני אסביר טיפה מה זה, הנה מויקיפדיה היתר כניסה לישראל- פירוש:
עובדים פלסטינים בישראל- פירוש:
כלומר, אישורי עבודה לפלסטינים הם אישורים המונפקים לחלק מהפלסטינאים בעזה\בכפרים להגיע לארץ ישראל בשביל לעבוד בעבודות בנייה, כלומר פועלים ללא הסמכה, נטו כדי להתפרנס (כמובן שיש כאלו שעובדים בעבודות אחרות, אבל זה הרוב). לאחר סיום העבודה הם חוזרים לעזה או לכפר שבו הם גרים, במהלך השביעי באוקטובר אותם הפלסטינאים פלשו לארץ והרגו אזרחים, פועל שבנה את הבית, שהכיר והיה חבר טוב של אותו האדם שגר באותו בית שאותו הפועל בנה, אפילו ישב אצלו לאכול ארוחת שישי או לשתות קפה הרס את אותו הבית ולצערנו במקרים רבים גרוע מכך. בגלל אותו הדבר (ועוד סיבות נוספות כמובן) בחלק מהערים והיישובים נחסמה הגישה לפלסטינאים להגיע לארץ ישראל, החלטה זו פגעה רבות בבנייה בישראל, בקבלנים, בבתים שהיו בשיפוצים ובכללי ברוב המשק הישראלי כיוון שהרוב המוחלט של העובדים בעבודות בנייה\סדרנים בארץ ישראל הם פלסטינאים, מעבר לפגיעה של החלטה זו בכל המשק, בעסקים ובבתים חצי בנויים ככה שלחלק מהאנשים אין בית כי הוא היה אמור להיות מוכן אבל אין מי שיבנה אותו, להחלטה זו יש השפעה (טוב זו דעתי) על כמות האנשים שמצטרפים לחמאס, הרי בעזה לפלסטינים אין עבודה, אין להם איך להתפרנס והדרך היחידה שלהם להרוויח כסף בשביל אוכל בשבילם ובשביל ילדיהם היא להצטרף לארגון הטרור ולהרוויח את אותו הכסף שאותו האדם היה יכול להרוויח מעבודה כפועל. עכשיו אחרי כל הסלט הזה הנה השאלות לדיון: האם לדעתכם צריך לאשר לפלסטינאים לעבוד בישראל? האם לדעתכם צריך לפעול אחרת בנושא זה? להכניס אותם ולהשגיח יותר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 09:06 AM
|
||
![]() מוגל |
אסור לתת להם. צריך להחליף אותם בבני נוער ואנשים שגם ככה אין להם עבודה, או לחלופין להביא תאילאנדים, או כל עובדים זרים שהם פחות מסוכנים.
למה? בגלל מה שהם עשו - חצי נקמה, וחצי על זה שהם אספו מודיעין, עד ביצוע הפעולות עצמן. -------------------- יהודה | בן 16 | פרפקטציוניסט
| נגרות שלמות - כי למה להתפשר על פחות? צמחונות - "הרצחת וגם אכלת"? רציונאליות - כי למה להיות דביל? https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...4484&showchap=2 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 10:18 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבעיה היא שבישראל אף אחד לא רוצה לעבוד כפועל בניין. הבית שאתה גר בו כנראה נבנה על ידי עזתי. ישראל נותנת עבודה לעזתים כי זה ווין ווין- לעזתים אין עבודות שמשלמות טוב בעזה, אז הם באים לעבוד בישראל ומקבלים שכר טוב, וזה טוב לישראל כי ככה יהיו אנשים שבונים בתים ועושים עבודות אחרות שאף אחד לא רוצה לעשות.
אבל לפעמים עזתים עושים פיגועים והם מנצלים את העובדה שהם יכולים להיכנס לפה. אם אפשר להביא עובדים זרים במקומם; אני בעד להחליף אותם. אם לא, יכול להיות שאין לנו ברירה אבל להמשיך לספק להם עבודה -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 10:29 AM
|
||
![]() מוגל |
אני הייתי מוכן לעבוד בבנייה בתור נוער. ויש חברות של בניה עברית. ולא חסר מובטלים. חוץ מזה שיש עניין לבנות את הארץ בידיים.
-------------------- יהודה | בן 16 | פרפקטציוניסט
| נגרות שלמות - כי למה להתפשר על פחות? צמחונות - "הרצחת וגם אכלת"? רציונאליות - כי למה להיות דביל? https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...4484&showchap=2 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 14:41 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי יש עובדים תאילנדים/ישראלים אבל מעט מאוד לעומת הרבה הרבה עזתים בנוסף לכך אמרתי את זה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 20:00 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לא דווקא תאילנדים אלא גם הודים
ובני נוער קצת מסוכן לעבוד בבניה אולי דברים קלים כמו לסחוב דברים וכולי אבל כן באמת חייבים לסלק אותם וגם לסלק את כל הערבים מעזה זה הרי השטח שלנו והבאנו להם בשביל שלום והם לא שמרו על ההסכם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 08:20 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה קורה
על מה מדברים? -------------------- לילי, פוטרית בלבלב, כמעט 12, תולעת ספרים ברמה קשה
פאנפיקים זה החיים!! 'אני נשבעת בזאת חגיגית שאני מחפשת צרות' 'אל תשאלו שאלות לא תשמעו שקרים' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 14:39 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מספיק עובדים מחו"ל שצמאים לעבודה ואפשר להביא אותם לעבוד בארץ. אבל לא ערבים ולא סודנים מדרום תל אביב, זה הגבול שלי. הבעיה הגדולה שעושים נורמליזציה לדבר הזה ופתאום זה הופך להיות מקובל לתת לפלסטינאצים עבודות פה.
אנחנו נמשיך להכניס אותם למדינת ישראל והם ימשיכו להרוג אותנו, עד שיהיה שינוי משמעותי בעניין. צריך לאסור על כל פלסטינאצי עם דם מלוכלך (קרי, בוצדמים) וטינופת בגוף להיכנס למדינת ישראל. צריך בכללי להעיף אותם מכל שטח ארץ ישראל השלמה והקדושה, אבל נתחיל בקטן יותר מתוך תחומי הקו הירוק. לא יכול להיות מצב שהבוצדמים האלה (ממש באלי לקלל ואסור אז זה הכי קרוב למה שאני יכולה להתבטא בלי לקבל אזהרה מהשמאלנים פה) ממשיכים לפגוע בנו ואנחנו ניתן להם את התענוג לזה. הגיע הזמן להגיד חלאס. ישראל לעם ישראל בלבד, למגורים ולעבודה. פלסטינאצים לים או לקבר, ומהר. כהנא צדק! -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |