![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 18:12 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*תודה למוריה3>
*אני יודע שזה רשמית לא היום הולדת שלך אבל תעמיד פנים שכן היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת ל... שלום לכולם, ובורכים הבאים למסיבת יום ההולדת של סו! יעל: אני בטוח שכולכם מכירים את סו, מהנו"ד, מהח"מים, מגאוץ, מהפלפאף, או מכל מקום בפורטל בעיקרון. מוריה: אז מה התוכנית שלנו להיום? יעל: הממ כאן אני מניח שנתחיל עם הברכות פשוט מוריה: זה כל הברכות שיש לנו...? יעל: אה..... יש מתנות!! מוריה: מתנות זה טוב. איזה מתנות יש לך? יעל: אז למתנה הראשונה, שנשלחה מ... לא הייתם מאמינים, סופי ואקר. ![]() עוגיות קוואקר, בתאבון! מוריה: וואו, נראה טעים. ולמתנה הבאה, מאת מודה אני: ![]() כי למרוח מסקרה עם סכין זה לא ממש נוח. יעל: יש כאן עוד מתנה, מארי מנדוזה ![]() ארי קנה לך יומן לשנה החדשה, והוא מאחל שתעשה רק מה שטוב לך. מוריה: יש כאן עוד מתנה ממישהו שקורא לעצמו The Heartbreak Prince. ![]() תקליט של לאבר, כי אולי כדאי שתשמע אלבומים שהם לא פולקלור ואברמור (: ועכשיו הברכות משאר פשוטי העם: הברכה של אמיר סו יום הולדת שמח!! אתה פשוט אחד האנשים הכי נפלאים שיצא לי להכיר (ולא רק בפורטל). שיהיה לך יומולדת 14 נהדר ושנה נהדרת עוד יותר, תמשיך להיות ראש בית נהדר ובנאדם מושלם. אני לא יודע אם כולם יודעים את זה אבל אני כן יודע שזה לא יפתיע אף אחד שסו היה האדם הראשון שיצא לי להתכתב איתו בפורטל, ובזכותו ובזכות השיחה שלנו אני נמצא בפורטל עד היום. אז סו, תמשיך להביא כל כך הרבה שמחה וצחוק לפורטל ולכל מי שאתה מכיר, וגם, כמובן, לעצמך. שתהיה לך שנה נהדרת ומשמחת, מאמיר, עבדך הנאמן:) הברכה של וריאן מזל טוב! הברכה של נעמה סו3> מזל טובבב!! אני מאחלת לך הרבה הצלחה בהכול ושמחה וחיים טובים!! אתה מקסים ומצחיק וחבר טוב ויש לך טעם פשוט מדהים במוזיקה ותמשיך להיות כמו שאתה 3> אוהבת מלא נעמה הברכה של סופי מזל טוב פייקעלך!!! כיף לרכל איתך על כולם כי אנחנו זבל וחארות איי לאב יו וכיף לדבר איתך בסמס ולגלות דברים מוזרים מזל טוב יום הולדת שמח איי לאב יו הברכה של אוניסף סווווווווו אתה מדהיםם, אתה האדם הראשון בערך שפגשתי כאןןןן. ואתה נחמד, וציני, וממש כיף לדבר איתךך 3> אתה פשוט מדהים ואוהב את כולם ו3>3>3> ואתה כבר ילד גדוללללל 14!!! פשייי אתה מדהים ואני אוהבת אותך3> 3>> הברכה של ליה מזל טוב סו!!! אתם מאוד מאוד מקסימים אנחנו אוהבות אותךךךךך שיהיה לכם מזל טובהההב הברכה של ורד סווווו היי!!!! מזל טובבבב שתמשיך להיות כזה נפלא ואיש שיחה מצויין ואדם ככ מגניב שהשיער תמיד יסתדר מאחלת שנה נפלאה!!! הברכה של ג'יני: סווווווווו3>>> מזלטוב!! אתה בןאדם ככ מקסים ונחמד אז אני מאחל לך המון חתולים3>>> הברכה שלי אומייגאד הצילו. אני לא ממש בטוח מה להגיד כאן. סו אני פשוט אוהב אותך ממש אתה מקסים ואני מאחל לך שתצליח בבר אילן ולימודים ושיהיה לך כיף עם פרח ונעמה ושתצליח להתמיד בספורט וכל הדברים המדהימים האלה שאתה עושה. אני כל-כך מקווה שכל הדברים הדפוקים האלה בחיים שלך יעלמו כי זה לא מגיע לך. אתה באמת אחד האנשים שאני הכי שמחה בעולם שהיה לי הזכות להכיר והממ אין לי ממש מה להוסיף אני חושב. אני אוהב אותך3> ביי ומזל טוב!! מוזמנים ומוזמנות למזלט!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 18:14 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטטטטט סו!!!
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 18:14 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3>3>3>
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 18:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט לפניי חודש היה לי יום הולדת אמיתי ואף אחד לא עשה לי ברכה חוץ מלונה באיחור של שבוע אבל שיהיה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 18:23 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 18:25 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל בדיוק באתי לשלוח ליעל את הברכה:((
אני אנסה לשחזר אותה: סווווו המון המון מזלטוב!! אתם חברים טובים ובכללי בנאדם מדהים (ונולדת ביומולדת של לואי!) אבל בחייאת שאנחנו חייבים להיפגש יותר מאחלת לך שכולם תמיד יהיו נחמדים אליך ושתצליחו בכל מעשי ידיכם. אני אוהבת אותך3>>>>> 42227522 -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 19:01 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 19:07 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיאיאיאיא
סו מזלטובבבבב לא יאמן אתה כבר בן...14? 14!!! זה פשוט מטורףףף ולא נורמלייי אתה בנאדם ככ מדהים ונחמד ותמיד עוזר לכולם! מאחלת לך את כל הברכות שאפשרר שתמיד יהיה לך טובבבבב אוהבת מלאמלא נועוש!! :לב: :לב: -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 19:17 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטים סו!!3>>>
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 19:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב!🎈🎉🎀🎊🎁
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 19:43 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשכרה לא הכנסת את הברכה שלי
![]() אבל מזלט סו!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 20:34 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד אני אוהב אתכם 3>>>>>>
אגב שכחתם את ניקי צ׳אמפה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:10 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאעעאעא מזלטובבב
יאעוווו אתה בן אםד מדהיםםם תשמור על זהה!! מאחלת לך רק טובבבב (ועוד כמה דברים טוביםם...) קיצורמזלטט -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 22:52 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבב
איך אתה כבר בן 14 כל כך מהרר? -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 23:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטוב!
כל הכבוד על האשכול, יצא נדיר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |