![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 21:26 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לצרוח
או לבכות לברוח מכל הצרות אני רוצה לבעוט בהכול להעיף את הבעיות לנצח לקשקש על העולם עם מכחול ועכשיו אני רוצח כי החיים האלה מעייפים ולפעמים הם הרבה יותר מדי ואין לי כוח למשחקים כבר עברתי די אבל בסוף אני יודע שיהיה טוב גם אם עכשיו יש חושך בסוף יבוא האור צריך רק למצוא את המתג -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 22:06 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מושלם
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 22:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כל כך הרבה תגובות ספאם בססש?
ועכשיו לת"ב- קודם כל אני רוצה להגיד שממש הזדהתי עם הבית השלישי של השיר. הדימויים שלך מעולים, "צריל רק למצוא את המתג" שורה כל כך מדויקת. זה לא שצריך להדליק או להרים אותו, אלא למצוא, כי הוא נעלם לנו, וואו. אבל בבית האחרון אין חרוזים, בניגוד לשאר השיר, זה בכוונה? בכל מקרה היה לי קצת מוזר לקרוא את זה. תמשיכי לכתוב:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2023, 22:39 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוווו
זה ממש ממש טובב זה עצוב ורגוע והכל כזה יפה אבל הסוף גם קצת מצחיק וזה סיום מעולה לשיר מעולה בקיצור יפה מאוד, הכתיבה מהממת ואין טעויות בכלל:) עריכה- מסכים עם יעל שרה בקשר לבית 3, אבל לי זה לא כל כך הפריע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 08:29 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר מצוין, באמת! כל כך רלוונטי ובועט ומיוחד!
יש לי היום מבחן בספרות, אז סליחה אם התגובה לא ממש מדהימה בלשון המעטה. אני רק רוצה שתדעי שאני מתה על השיר :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2023, 17:41 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
שיר מהמם.
מעורר הזדהות וממש יפה. את.ה מאוד מוכשר.ת! תמשיך.י לכתוב! -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2023, 19:33 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעלי אני מעריצה אותך.
ועכשיו ת''ב כזה עם הרבה מילים המבנה של זה ככ טוב! זה כתוב אדיר! ויש כזה שבירות ממש יפות וזה כתוב ממש יפה ונוגע וחזק ''גם אם עכשיו יש חושך בסוף יבוא האור צריך רק למצוא את המתג'' זה פשוט ככ יפה--- (יש לי גם קטע כזה בשיר אז אולי אני קצת רגשית לזה אבל הממ) -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |