![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 21:51 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התכוונתי לכתןב באג כדי לרדת על סו
ואז היה באג והכול השתבש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 21:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשיעור המורה עשתה הצבעה על משהו ואז היא ראתה שמישהי שקוראים לה עדי הצביעה והיא הייתה כזה חברים למה הוספתם את עדי לקבוצה היא לא בכיתה אני מוציאה אותה עדי: היי המורה..? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 21:52 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי אץ באמת חשבת שאני בכיתה ט?
חצופה קטנה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 21:53 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי י! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו איזה חמודים
רין ניסתה לעשות ריקוד וכל הזמן נפלה ולן פשוט צפה בה מרחוק ואז כשהיא סוף סוף הצליחה הוא פשוט מחא כפיים ואז ברח לפני שהיא תראה אותו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
רק אומר שאם אתה מפלס אנשים כי הם סטרייטים סיס זה לא יותר טוב מלהפלות אנשים כי הם להטב
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 21:54 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין חמור ביותר -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 21:55 PM
|
||||
את בכיתה י וואי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 21:55 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 21:58 PM
|
||
לחברה שלי יש את אותו סוג אישיות כמו הענק הירוק
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 22:00 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 22:01 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי יש את אותו סוג האישיות כמו היטלר אבל גם כמו רמוס לופין אז יאיי האמת שפעם עשיתי מבחן אישיות ויצא לי enfp אבל לא מזמן עשיתי עוד אחד ויצא לי infj -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כמו היטלר?????? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 22:03 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו היטלר👍🏽 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |