![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 10:59 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה בחור עם שיער ממש יפה ורציתי להחמיא לו אבל הוא היה עם בחורה אז פחדתי שהיא בת הזוג שלו ותחשוב שאני מנסה לעשות עליו מהלך כלשהו
בכללי אנשים שחושבים שאני מעוניין בהם זה מפחיד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 11:01 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 11:03 AM
|
||||
וריאן!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 11:06 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 11:11 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החלטתי בסוף כן לעשות פול על טינקרבל לן בגלל שאני ממש צריך מיסטיריוס לן לא השגתי אותו (השגתי את אמו אבל והיא חמודית) אבל יכולתי לקנות מור מור ג׳אמפ לן שזה גם מיסטיריוס וגם מור מור ג׳אמפ שיש לו רק קלף אחד אה וגם אחד הקלפים האהובים עליי הוא מהמם -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 11:12 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זמן לעשות ריוואצ ליופי אמיתי?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 11:21 AM
|
||||
אני תומך בהחלטה הזו נשארת נאמן לעצמך @סו כן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 11:23 AM
|
||||
אני ככ רציתי להמשיך לעשות פול עד שאקבל אותו אבל החלטתי לעשות רק 70 כי זה בדיוק נספיק בשביל ה7 סטיקרים שהיו חסרים לי לקנות את מור מור ג׳אמפ לן אם הייתי מקבל את טינקרבל לן הייתי שומר אותם עד שהיה חסר לי רק קלף אחד ועכשיו אני מקווה שיהיה לי מספיק לקולורפס רין ולן. מור מור ג׳אמפ הוא גם הלן השני הכי אהוב עליי! קראתי את הסיפור שלו אתמול הוא פשוט הסתובב בכל מקום וחילק הזמנות להופעה שלו והיה קטע ממש חמוד רין וזה היה כזה סיפור חמוד -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 11:37 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קונים ציוד לטירונות
הצילו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 11:40 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלמתי שמקפיצים אותי להחליף את מגי אזרזר באפס ביחסי אנוש כי היא בדיוק ילדה (מלשון לידה)
והיו לי יומיים ללמוד את התפקיד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 13:13 PM
|
||||
אמן שיהיה לך מספיק מור מור ג'אמפ לן זה הלן האהוב עליי רק לפי האאוטפיט >< יואוו אני צריך שתספר לי היום גיליתי שהסייעת של אחותי צרפתיה!!! שמעתי אותה מדברת בטלפון לבעלה והיא הייתה כזה "לא לא אני נוסעת באוטובוס" הכול בצרפתית והבנתי לבד :"> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 13:35 PM
|
||
כל כך שמחה שיש לי גלחץ חדש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 13:44 PM
|
||||
כן הצילו האאוטפיט שלו זה האאוטפיט הכי טוב בעולם הוא מהמם הוא כזה נוצץ. היה שם קטע שפשוט לן מחלק את ההזמנות בסוד שלא ידעו שזה הוא (ליטרלי כולם יודעים שזה הוא) ואז הוא מגיע לרין והיא פשוט מתאמנת בלי הפסקה על קטע ריקוד ממש קשה והוא חושב ללכת לבדוק מה איתה אבל מחליט בסוף שלא ואז בסוף רין מצליחה את הריקוד ואז שומעים מחיאות כפיים ואז פשוט את לן בורח משם בריצה לפני שהיא תראה אותו זה היה ככ חמוד -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 13:46 PM
|
||||
ואלגנטי!!! בצורה הכי חמודה שאפשר הם מושלמים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 13:47 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן לכבוד הח"מ -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |