![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 21:15 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני האמנתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 21:25 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מסקנה: פעם הבאה לא להאמין לכל דבר ומי לא נרשם לשום קבוצה במפת הקונדסאים? סתם שאלה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 21:28 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די החיבור הזה לשיעור ככ טריקי
כאילו מצד אחד יש אנשים (יותר מאזור מרכז) שמקבלים להטבאק והכול סבבה וקול וזה ויש אנשים שפשוט לא אוהבים להטבים? הומופוביה? כאילו בארץ יש גם וגם!! -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 21:32 PM
|
||
יאאא מחוברים עכשיו לנו"ד 4 משתמשים אחד מכל בית!
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 21:50 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
נטעעעעעעעע
אומייגאד אני בוכה משמחה חשבתי שפרשת אה וליה ממש מגניב נראה לי אני צריכה לעשות על הנושא הזה מצגת לכיתה שלי יש לי הרגשה שרוב הכיתה שלי להטופובית וזה מבאס הם גם לא לוקחים מצגות ברצינות (עשיתי להם מצגת על תרבות יפנית וההבדלים בינה לבין התרבות הסינית ופשוט לא עזר בכלום) -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 21:53 PM
|
||||
לא פרשתי -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 22:24 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב לשחק לאקס
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 22:25 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה שלנו לוקחת ברצינות הי הי הי אבל יש לנו ככ הרבה חיבורים ליומיים איך דוחפים את כל זה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 22:27 PM
|
||||
לא יודעת,מקווה שיקלו עליכם -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 22:38 PM
|
||||
איזה יקלו מה יקלו יש לנו מלא שיעורים רק לשבת לכתוב מלא במחשב -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 22:41 PM
|
||||
גם לי יש מלא זה מעצבן שיעורים מה לעשות -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 22:45 PM
|
||
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 22:46 PM
|
||
סתומי מעצבן
די כבר יא פרי פלסטלינה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 22:47 PM
|
||||
אפשר תרגום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 22:47 PM
|
||||
אוליי די? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |