![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 00:16 AM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו בבצפר חרא😀😀 מה איתך -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 00:20 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
התגובה שתתקע כל השבת היא:
![]() ![]() ![]() ![]() עוד קצת עוד לא ידוע חכו לעדכונים -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 00:27 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע באסה למה הוא חרא? אני עם קורונה אז כיף ויום אחד אני אסיים לסקר את אופנהיימר ואז כולם יהיו שמחים כי אני אזכה בסיקור השנה ועכשיו אני עייף אז אני אלך לישון ואקרא את התגובה שלך מחר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 00:28 AM
|
||||
אני לא זוכרת למי הצבעתי בסיקור השנה.... -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 00:29 AM
|
||||
אז תבדקי ואם זה לא וונסדיי תשני לוונסדיי🤩 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 00:30 AM
|
||
בתנאי שאתה תשנה ותכתוב אותי בתור הפל השנה הסכמנו?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 00:37 AM
|
||||
למה הכול חייב להיות מיקוח? למה לא פשוט טובה לחבר? ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 01:34 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המטרה שלי השנה זה לסקר כל שיר שיהי באירוויזיון השנה ואז להיות מועמדת על זה שטרחתי לסקר שלושים+ שירים שונים באותו חודש -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 09:03 AM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 09:26 AM
|
||||
כי אני רוצה שיצביעו לי -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 09:33 AM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הוא חרא מה קורונה מאיפה הבאת את זה עכשיוווווו -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 09:42 AM
|
||
בוקר טובבבב
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 10:03 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זן: היי ג׳ומין, אתה יכול להיות האח הקטן שלי!
ג׳ומין: סליחה, אבל אני מבוגר יותר. זן: >:( -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 10:13 AM
|
||
מה קורה כולם
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 10:19 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ככ מצחיק אותי אנשים בגנשין שמתלוננים שכל הדיפיאס החדשים הם רק בנים ושבנות הן רק סאפורט ואיכסה פיכסה ואיזה כיף להאסבנדו פליירס ושיט כזה
ואני כאילו כן אני מניח שזה חרא אבל לפחות יש לכם סאפורט לשחק לעומת האסבנדו פליירס שצריכים עכשיו להתמודד עם יותר מחצי מהדמויות שלהם שהם סלפיש דיפיאס. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |