![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 17:46 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי להתחכם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 17:47 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה להתחכם? קשה לקבל מסדר מרלין -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 17:53 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לי מסדר מרלין לשבוע מתישהו -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 17:58 PM
|
||||
איך? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:08 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבת יצאה טליה?
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:10 PM
|
||
אני לא שומרת שבת\דתייה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:15 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את כאילו לא מבינה שהוא צוחק? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:24 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:26 PM
|
||||
לא נראה לי שהוא צוחק לפי החתימה שלו וההודעות הקודמות שלו -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:28 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך בגדים אזרחיים לשבוע הבא
אאאאאאאאאא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:32 PM
|
||||
הגר רוצה לתרום לי קצת חרמשים? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:46 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פפפפ
אנשים שהם לא דתיים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:48 PM
|
||
אתה דתי?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:48 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבת שאני לא...? זה אף פעם לא קרה לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:49 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי בשבת את שומרת הערים האבודות 8 סוף סוף
ממש לא היו לי ספרים מסקנות מהספר: סופי הילדה הכי פיקמי בעולם ואני לא מבין איך אף אחד לא התלונן על זה לפני????? כאילו she don’t even wear makeup כי that’s what the “other girls” does כמו ביאנה אבל she could never like והיא כזאת one of the boys cuz girls are so much drama ושמלות איכס היא הייתה מעדיפה ללבוש רק את המכנסיים הנוחים שלה די ופיץ מניאק והוא בטוח הומופוב והוא ממש מגעיל אותי הוא red flag אחד גדול וכולם בספר הזה חרמנים רצח אני יודע שהחיבוקים האלה הם ידידותיים וזה אבל אני לא מצליח להתנער מההרגשה שזה לא הדבר היחיד וסופי מתחבקת מלא עם פיץ וקיף ודקס זהו אני הייתי אני --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |