![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:50 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קוטלק זה לא הספר היחידי בערך שקיים שלא מסוגל להיות סוטה? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:50 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ן סופי היא איכסה ובא לי למחוץ אותה למוות היחיד הנורמלי שם זה דקס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 18:55 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הספר הזה העתקה מבית הספר לטוב ולרע לדמות הראשי קוראים סופי היא בלונדינית וחוטפים אותה בתחילת הספר ??? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:00 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא חוטפים אותה היא באה מרצונה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:01 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג ואני לא מבין את השימוש במילה סוטה אבל לפני כמה זמן ראיתי את הסרטון הזה https://m.youtube.com/shorts/7VbMytc8MKM בלי החלק של האיש אחריה ראיתי רק את הסרטון המקורי אני פשוט לא מוצא אותו עכשיו וזה הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו כל פעם שהיה שם חיבוק מעניין אותי אם זה באמת רק חיבוק ידידותי והאם סופי מודעת לזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:02 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיבה היחידה שאני קורא את הספר הזה זה בשביל רביולי.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:02 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה המילה "טליה" לא עשתה את שלה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:04 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבין מתי היה ביניהם קשר ואיך הוא חיובי בצורה כלשהי הם הרעים בסיפור --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:04 PM
|
||||
סופי לא מודעת לזה היא לא מודעת לכלום -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:05 PM
|
||||
Cuz she one of the boys like --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:06 PM
|
||||
אה אני לא משפפ אותם פשוט לכתוב רביולי זה קצר יותר חוץ מזה למה העובדה שהם רעים אומרת שאין בניהם קשר חיובי? לרעים יכולה להיות מערכת יחסים יפה ובריאה ~ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:06 PM
|
||||
אה היי שלום מה קורה מישהו פה מבין במקרה ברמות בטבלה המחזורית ורצה להסביר לי במקרה? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:08 PM
|
||||
לא הבנתי אתה משפפ אותם או לא --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:10 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לנו כיף היום הסתובבנו עם ילדה ובכל פעם שעברנו ליד בנות עם חצאית התאפקנו ואז שהן עברו פשוט התפקענו מצחוק מה איתך -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:10 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן......... -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |