![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבוע טוב
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו מתןת והעמודים האלה שאין בהם תוכן חוץ משורה~ -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי טוען שכן אבל אם אתה נהנה אני לא מתערב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:17 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוריה!!
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:17 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה? כאילו למה אני צריך לשפפ אותם בשביל להנות מהאינדיבידואל רוי ומהאינדיבידואל אלוואר? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה כולם?
סוף סוף הפורטל קצת יותר חי במשתמשים! -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:18 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן איזה ספר הזוי גם יחסית לילדה שלא רוצה דרמה היא מתייחסת לכל אפצי כנאום מרגש ילדהההההההה סה״כ נתנו לך סיכה של זאב ולא של הסמל שמזוהה איתך בארגון אחר אין צורך לבכות מהתרגשות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:19 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיפרתי לכם על הפעם הזאת שקראתי ספר והיה שם פרק 44 שלא הייתה כתובה בו ליטרלי מילה? פשוט עמוד ריק ואז זה עבר לפרק 45
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:19 PM
|
||||
ליטרלי -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:22 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קצת מוזר לדעתי לצחוק ברחוב על לבוש של מישהי בגלל שזה לא נוח לכן אבל תהנו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא פשוט תמיד במחזור זה ההסבר ההגיוני היחידי לתגובות שלה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אהההההה רק עכשיו הבנתי מה אמרת כן טוב הן לא הדמויות שאני אישית הכי נהנה מהן אבל אם אתה כן כז תהנה או משהו זה לא שיש מבחר גדול מדי של דמויות איכותיות בספר הזה --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:23 PM
|
||||
אין דמויות איכותיות בספר הזה הם פשוט מצחיקים ואני מת עליהם -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:27 PM
|
||||
אבל ניסינו לעשות את זה בלי שהן ייעלבו -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 19:28 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיפה עלה לך הרעיון שאני חילונית? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |