![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 20:26 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כשאני אומר שולחן זה מאוד ברור לכולם ל-מה אני מתכוון, אבל כשחושבים על זה אז... רגע... מה זה שולחן?"
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים
![]() -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדרמה חייב ליהיות מחזור. אבל בפנטזיה זה פשוט לא קשור לעלילה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 20:27 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אני אוהבת להיכנס לפה כשיש דיונים מעניינים יואוווו
תגידו עוד דברים שאני יכולה להתכווח איתם -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 20:27 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו אוהבות אותך -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 20:28 PM
|
||||
כאילו אם לאחת הדמויות החשובות יש כאבים במשך שבוע אז זה חשוב לעלילה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן למזק מלמד אותי ככ הרבה על הגדרות בהמשך המשפט ליבי נראה לי אומרת שאתה יכול להגדיר את זה כמשהו ששמים עליו דברים ואז גל אומר ומה קורה כשלוקחים את מה ששמת מה זה כבר לא שולחן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
"אינסטגרם שלום, אפשר פחות תמונות בבקשה?"
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 20:30 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מפספס משהו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כן כי אי אפשר להגדיר משהו באמצעות השימוש שלו כי מה קורה כשאתה לא משתמש בחפץ הזה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך יכולים לצרוח וירטואלית?
כי המשדפחה שלי פה חושבת שהשתגעתי.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 20:33 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מסכים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 20:34 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל בסדר? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 20:34 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמע לא נראה לי קראתי שומרת הערים האבודות יכול להיות שקראתי קצת אבל בכל מקרה אם הדמות חיה בעולם שאין בו מחזור אז זה לא חשוב אבל אם זה ספר מנקודת מבט של נערה בגיל ההתבגרות שחווה דברים נורמלים שכל נערה חווה בגיל ההתבגרות אני לא חושבת שיש סיבה שלא יהיה כתוב על מחזור אולע המחזור לא עד כדי כך חשוב ואפשר אפילו לכתוב את זה כפרט שולי אבל אין בעיה עם זה אין לי מושג באיזה אשליה אנשים חיים שמחזור לא משפיע לאף אחת על חיי היומיום אבל זה מאוד משפיע כי ngl עד שקיבלתי מחזור הבעיות שלי בחיים היו שלא הספקתי לראות את הפרק החדש של כפולה -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2024, 20:36 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תזלזלי לא לראות את הפרק החדש של כפולה זה מאוד טרגי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |