![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 14:14 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להתבגר זה להבין שהמשמעות של בסד זה לא בית ספר לדתיים
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 14:36 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היינו במדעים וילדה פשוט התחילה לבכות כי עשינו 4 ניסויים ברצף ובקושי הספקנו לכתוב כלום והמורה צחקה לה בפנים ואמרה לה שהיא צריכה להתרגל לעומס העבודה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 14:48 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מ ה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 14:50 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נרצח לי הגב
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 15:28 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
היום ילד מהכיתה שלי בא ואמר לי: "שמעתי את המורה לאנגלית מדברית בערבית בטלפון אז רציתי לדווח למשטרה על חדירת מחבלים"
ואני כזה מ ה איך הוא מסוגל לדבר ככה ועוד על מורה כל כך טובה שמלמדת אותנו כבר שלוש שנים קיצר הוא חתיכת גזען -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 15:34 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בבית ספר ככ הרבה זמן פשוט --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 15:55 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי מג'רוז
היה כיף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 16:07 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת על הכיתה שלי עד שהם מתחילים לדבר על להט"ב
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 16:10 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תמיד שוכח שגם בבתי ספר חילוניים יש הומופובים מה הם אמרו? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 16:16 PM
|
||||
הכיתה שלי הומופובית בטירוף כל הזמן מקללים "יא הומו" עושים כזה של "מי שיושב הוא/היא הומו/לסבית" וכדומה פעם ילד אשכרה התחיל להתווכח איתי להתחיל להגיד שלהטב זה לא טוב באמת שאני מסוגלת להתווכח איתם שעות וכל פעם שמעלים את הנושא הם צוחקים או סתם נראים מבוהלים פעם סיפרתי לאיזה ילד שאני פאנסקסואלית והוא הסתכל עליי כאילו סיפרתי לו שרצחתי מישהו😭 בגלל זה אני שונאת את הכיתה שלי -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 16:17 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי אין לכם בית ספר?
-------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 16:18 PM
|
||||
חזרתי לפני שעה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 16:20 PM
|
||
אתם יודעים מה אני חושד שהאוטובוס הזה לא קיים
כל פעם שאני מחכה לו והוא אמור להגיע זה משתנה לעוד שעה פשוט עליתי על אוטובוס אחר למרות שחיכיתי לו כי אני לא מאמין שהוא יגיע --------------------
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 16:30 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לנו טופס שהייתי צריך למלא פרטים על המשפחה וחברה שלי שאלה אותי אם כתבתי אם כל האחים שלי או רק את האמיתיים והייתי כזה כל האחים שלי אמיתיים אז היא אמרה "לא אבל כתבת רק את אחותך או גם את הכאילו-אחים שלך?"
אני כועס -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 16:31 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביסקוויטים
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |