![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:14 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב גם לי לא היה נעים עם איך שענית לי וכן זה בגלל שעצבנת אותי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:14 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה צחקתי בקול --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:15 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל לא צריך לענות בגסות רוח כזאת
עובדה שהוא הגיב במשפחה שיוסי העתיק ממני ושינה לוויזלי ופתח -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:17 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל עניתי ככה. תתמודדי.
סוף סוף ג׳ומין הופיע הסיבה שהתחלתי בכלל -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:19 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון שאני עשיתי לכם את השנה בלי לרמוז לשום דבר?
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:19 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ברור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:20 PM
|
||
טוב לשחק ואז
לשחק ואז לקרוא ואז לכתוב ואז לישון ומתישהו באמצע כדאי גם לאכול אני פספסתי היום שלושה צ׳אטים עם סבן ואני כועס בגלל שהאחרון היה מטמטום -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
מה????
יש לי שאלה:היית רוצה שככה יענו לך על משהו שכתבת שלא התכוונת להזיק לאף אחד? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
לא אכפת לי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:21 PM
|
||||
רמיזה רמיזה סלית'ריני ומשתמש השנה אבל אני לא רומז לשום דבר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:22 PM
|
||
הו אגב סיפור מצחיק
היום בהשתלמות המדריכות ניסו לשאול אותנו על איזה תחביבים לא נסכים לוותר. אבל הצורה שהן שאלו את זה? ״איזה תחביבים תקחו איתכם לאי בודד?״ אנחנו חבורה של אוטיסטים. מה לעזאזל הן ציפו שיקרה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:22 PM
|
||||||
אבל תבין שזה לא נעים לאחרים
אולי אצביע לך ואולי הצבעתי למישהו אחר אולי -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:23 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצבעת לי במשהו? ![]() אגב, הצבעתי לך בסיליתריני השנה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:23 PM
|
||||
הבנתי כמו שאמרתי, גם לי לא היה נעים איך שאת ענית לי אז במצב הזה לא הכי אכפת לי כרגע. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 19:24 PM
|
||||
מה עניתם?:0 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |