![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב עזבו
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:18 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנה הבוגדת שבוגדת בכולם ומדברת עליהם מאחורי הגב -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:19 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח מה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:21 PM
|
||
אוף
סליחה נטע דיי אני באמת מצטערת על זה -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:23 PM
|
||||
אני לא יכולה לסלוח את לא מבינה שמילים פוגעות???? מתי תביני את זה עוד מאה שנה אני לא יותר שום קשר איתך ואוניסף היא דיבר עליי מאחורי הגב ואמרה עליי דברים לא יפים כשהתכתבה עם משתמש ציבורי ובמקרה נכנסתי אליו שנייה וראיתי את זה בא לי לבכות ממך לונה חשבתי שאת חברה! -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:26 PM
|
||||
מה קרה? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:27 PM
|
||
לונה דיברה עליי מאחורי הגב ואמרה עליי דברים לא יפים כשהתכתבה עם משתמש ציבורי ובמקרה נכנסתי אליו שנייה וראיתי את זה בא לי לבכות ממך לונה חשבתי שאת חברה!
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:34 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין אם יש זמן שבו מותר לי להיות במטבח
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:37 PM
|
||
נמאס לי אולי אני אפרוש מחר מהפורטל אני חושבת על זה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:40 PM
|
||||
היי! את יודעת כמה פעמים אמרתי את זה? חח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:44 PM
|
||||
לא הפעם אני ככה קרובה ללפרסם אשכול פרישה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:45 PM
|
||||
חחחח אוקי נראה אם זה יקרה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:46 PM
|
||||
רק אומרת כל הפעמים שאמרתי שאני פורשת באמת פרשתי אחשוב על זה היום -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:55 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אוי רק בגלל זה? :( -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 20:57 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב.
אפשר בבקשה לא לדבר על זה כאן אני לא נכנס למי פגע במי אבל זה פוגע גם בלונה וגם בך אתן מוזמנות לנהל את השיח הזה בפרטי זה לא נעים כל כך לקרוא את זה זה גם מעליב את הצד השני מאוד, אני הייתי נפגע. עריכה- רגע רגע, קראת לה כאן בוגדת? את מספרת את זה למשתמשים בפרטי? זה מוציא את שתיכן גרוע באותה המידה!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |