![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:00 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
ניתאי צודק אולי אם תדברו על זה בפרטי תוכלו לדבר יותר בפתיחות זה פוגע בשתיכן לדבר על זה בפומבי אני מקווה שהכל יסתדר נטע אני ממש מקווה שלא תפרשי, מאוד כיף כשאת כאן:) -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:02 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי כבר הצביע?
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=173931 -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:04 PM
|
||||
היא לא סיפרה את זה לאנשים בפרטי כדי לפגוע או להשפיל, היא פשוט רצתה לספר למישהו כדי לא להיות לבד בזה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:05 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ ממש לא
והתכוונתי להגיד שזה מוציא את נטע יותר גרוע אפשר לדבר על זה כמו בוגרים אחת עם השנייה אבל במקום זה לעשות את אותו הדבר וגרוע יותר מול כל האתר! אתם אמיתיים?! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:06 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך מסמנים לב בפורטל בתגובה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:07 PM
|
||
3>3>3>3>3> אוניסףף
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:08 PM
|
||||
♥ פשוט רגיל -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:09 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3> גם לך באמת כל הכבוד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:09 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:10 PM
|
||
ניתאי אני גם חושבת שאתה צודק אבל בכל זאת אני יכולה להבין מה נטע מרגישה ולמה היא סיפרה את זה לאנשים אחרים
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:11 PM
|
||||
נטע פרשה בגלל ש....אתם יודעים https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry9905194 -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:12 PM
|
||||
כן אבל זו לא הדרך ואני גם לא יעשה את זה כאן:) טוב החלפת נושא-- היה לי היום מבחן במתמטיקה והלך לי ממש טובב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:12 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:13 PM
|
||||
מה קרה? -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:14 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו איזה כיףףףףףףך על מה הוא היה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |