![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:31 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתרגשתת
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואוו
מה קרה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שלא מכבד מתמטיקה מתמטיקה לא תכבד אותו רק אומר ניתאי על איזה נושא כאילו? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
כן תודה לונה עדיין קשה לי עם מה שקרה היום אבל אני לא אדבר על זה יותר כדי לא לגרום לך להרגיש רע -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:32 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לי תודהה -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:32 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו אני תכף הולכת מכאן לכמעט תמיד אני אבקר פעם בשבוע לקצת רק לראות מה בנשוא המ"ת חוץ מזה פורשת לגמריי תודה רבה לניתאי ולונה על זה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:33 PM
|
||
@סו
אהה דווקא די קליל זה היה חזרה קלילה על החומר משנה שעברה (כאילו אני בכיתה ז' חח) אז תרגילי שרשרת בשברים וכאלה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:33 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת הגישהה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:34 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נטע בבקשה תפתרי את זה אם לונה בפרטי בצורה ברורה כי אני חושבת שזה פשוט היה אי הבנה אחת גדולה -------------------- פרשתי
|||
|
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נכון -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
ניתאי אתה כזה רע לב!
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:35 PM
|
||||
אני כבר לא יכולה דיברתי על זה עם אמא שלי והיא אמרה לי לפרוש ואכנס פעם בשבוע לחמש דקות לבדוק מה עם משפחת וויזלי חוץ מזה אני לא נכנסת לכאן יותר -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
טוב נו, גיליתי על עצמי משהו חדש:)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אני מקווה שיצא לי להיות פה מתי שאת מחוברת אם את צריכה שאדאג לנושא המ"ת בזמן שאת לא פה אז אני יכולה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני ככ מכבד מתמטיקה שאני יכול להתחתן איתה בשלב הזה @ניתאי no way חשבתי שאתה ח אה שברים זה לא נחמד אני גם מתעסק עכשיו עם דברים אבל עם משתנים וכזה כחלק מנוסחה וזה תמיד ככ מתיש --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |