![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:42 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגדה בך????? מה??? היא בסך הכל אמרה כמה מחשבות שלה והסכימה לדברים. בפ ר ט י ו ת את לא היית אמורה לראות את זה! חוץ מזה שטעויות קורות ואולי היא פגעה בך, אבל להשפיל אותה מול כולם?? את נורמלית?? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:43 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חוזרת אליו לחידוש גוונים בשערות בבית שחי פעם בחודש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:43 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(לא בקשר לסופי)
תקשיבי עכשיו מדברים על נושא נוסף נגיד לזה שהשפלת אותה- נתעלם את עכשיו מאשימה גם אחרים ומדברת בפרטי עם אנשים אחרים על זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:44 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה את זה, אני לא צריך לחשוב על זה אני יודע שאני רוצה את זה. אני פשוט עצלן מדי כדי באמת ללמוד ובאמת להקשיב ולהשקיע אז אני מחכה עם הכול לרגע האחרון ואז אני לא מצליח כלום ונכנס להתקף חרדה ואז אני גם לא מסוגל לקרוא את השאלה ואני פשוט לא מבין כלום. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:44 PM
|
||
אתה צריך לעשות את המבחן?
יש לי טיפים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:45 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בוכה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למבחן חצי? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי ביום רביעי מבחן במתמטיקה
משולשים חופפים אוף כאילו זה אחלה נושא אבל מעצבן קצת -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש גרוע בזה כי חייבים להיות מסודרים נגיד פה https://i.postimg.cc/vZJBB6Cw/IMG-2439.jpg הכל היה מסתדר אם הייתי מכפיל נכון את התרגיל כשהעתקתי אותו וזה דפק הכל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
שתיהן עשו טעויות, כי שתיהן בנות אדם לונה לא הייתה צריכה להתנהג כאילו היא חברה של נטע ולדבר עליה ככה מאחורי הגב, ונטע לא הייתה צריכה לקרוא את ההתכתבויות הפרטיות ולדבר על זה בפומבי אני חושבת שלא צריך להתאכזר לאף אחת מהן, פשוט שיחשבו על מה שקרה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:46 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאות הגישה -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:47 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר דיי על תריבו בגללי
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הבעיה? מי לא מדבר על חברים שלו מאחורי הגב? זה מדהים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
בשבילי אני הפלפאפית השנה סתם חחח יש יותר טובים ממני -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2024, 21:48 PM
|
||||
לא יודע עוד לא עשיתי כזה נתנו לכם או שלחו לכם קישור לדפי חזרה כאלו? אם כן אני חושב שהתאמנת על זה, אז אם אתה לא מצליח שאלה תסתכל על התשובה שלה בעמוד תשובות (זכור לי שיש כזה) ותנסה להבין איך התשובה הזאת נכונה ואיך הגיעו לזה ובמבחן אם יש שאלה שאת מתקשה בה פשוט תעבור הלאה ותחזור בסוף הכי חשוב זה להירגע בשביל להיות מפוקסים:) תזכור שהכל בסדר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |