![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 19:35 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאמת תיאור מדויק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 19:40 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי פההה
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 19:40 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוץ מהעובדה שליני אכן כן עושה הרבה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 19:49 PM
|
||
שירי דיסני נשמעים הרבה יותר טוב בצרפתית בצורה שאי אפשר להסביר
שמעתי עכשיו we don't talk about brono והאוזניים שלי מודות לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 19:56 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה רוצה לבוא לוואטסאם כשתוכל? :0
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 19:58 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מצאתי תקיהי של מלא דפים ושטויות מכיתה ז והדף העליון היה דף כזה שספיר כתבה לי לפעילות שעשינו בכיתה
איף באלי לבכות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 20:16 PM
|
||||
כשאוכל אני אבוא אני אמור ללמוד עכשיו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 20:17 PM
|
||||
אוי בהצלחה :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 20:39 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בפודקאסט שאני רוצה עשו למישהו מבחן של הטיית האישוש מבחן ארבעת הקלפים והוא הפך רק קלף אחד ואני התחרפנתי למה אתה לא הופך גם את השני מה אכפת לך
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 20:41 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עזבי את הקללות יש יא לסבית הכיתה שלנו זאת רמה אחרת איזה ילד דפנטלי קרא לנו יא יהודיות😭😭 די מאיפה הוא הפליץ את זה😭😭 -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 20:42 PM
|
||
אני רוצה חיבוק
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 20:44 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת יעל 3>>>>>>>>>> חיבוק --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 20:46 PM
|
||||
יש3> -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 20:49 PM
|
||
בא לתחנה אוטובוס 888 וכאילו אין אוטובוס כזה בתחנה הזאת וילדים מהכיתה שלי עלו והייתי כזה מטומטמים למה אתם עולים על זה ואז האוטובוס הקריא את המספר וזה היה הקו שהייתי צריך ובאתי לעלות ואז האוטובוס נסגר ואז הוא נעצר ואז הוא המשיך ואז מישהו שהיה בתחנה צעק לנהג בשבילי והנהג עצר ואז המשיך ואז שני אנשים רצו לאוטובוס והוא נפתח ועלינו
מה קרה פה. --------------------
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 20:52 PM
|
||||
נשמע מלחיץ העיקר שעלית לאוטובוס -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |