![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 15:17 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל כאילו אני די טוב באנגלית ואשכרה עשיתי שיעור פסנתר עם מורה דובר אנגלית (ודיברנו אנגלית כמובן) ואני מכין את כל שיעורי, אולי חוץ מאיזה פעם אחת שפיספסתי אני לא מבין מה עוד היא רוצה הו שמח שאתם בסדר עכשיו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 15:22 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה שלחה לנו חוברת עם 1001 תרגילים לתרגול
מעניין אותי כמה חשוב התרגיל הזה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 15:23 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אז היא סתם מטומטמת אתה הולך לערער על זה? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 15:23 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד יש רעש של גשם וזה פשוט מתחזק כזה ואני כל-כך שמח
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 16:47 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כך לא מדוגמת זה מושלם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 16:54 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לימודים... -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 17:33 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 17:39 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 17:42 PM
|
||
מה קורה
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 17:50 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיייייי
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 17:54 PM
|
||
מה דייייי?
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 17:58 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכול
חיים פאקינג אנשים -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 18:00 PM
|
||
אני בבית סוף סוף
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 18:03 PM
|
||
לא כיף לנו
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2024, 18:08 PM
|
||
למה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |