![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 19:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה זמן לא הגיבו כאן זה הזמן להגיב במזומן בואו כבר נגיב כאן כי אנחנו נקבל מזומן אם לא נגיב כאן לא נקבל מזומן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 21:13 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
חחח
שיר טוב אהבתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2024, 19:00 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שיר...
מוזר. הוא אמור להיות פרודי או קומי? זה שלא מצליחים לזהות מה בעצם ניסית להגיד זה כבר משהו. גם השם שלו לא בדיוק מתאים לשיר.. לא לחכות לתגובה ואז שיר שמודד תגובה? זה נראה כאילו ניסית פשוט לכתוב כמה שורות מחורזות ולא באמת שיר עם אמירה כלשהי, ויכול להיות שזה המצב אבל גם אז זה מוזר, כי לכתוב שיר חסר פואנטה זה חסר פואנטה. כשקראתי אותו פשוט עלו לי מלא שאלות לראש כי הוא כל כך לא ברור וגם כשאני מנסה למצוא מסר נסתר אני לא מצליחה. אני מצטערת על הביקורת הקשה, פשוט השיר הזה באמת מוזר. וזה כל מה שיש לי להגיד עליו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2024, 08:39 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה אמור להיות קומי...
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |